Shop roku Shop roku

TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel)

Termékkatalógus
TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel)
2,9 12 értékelés
Autós kamera - professzionális, dupla szenzor felbontása 8 Mpx, 150°-os képszög, 2"-es kijelző, mágneses tartó, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, fájlvédelem, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása 2560×1440, maximálisan 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximálisan 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264, MP4 és H.265 formátumok támogatása, Wi-Fi, GPS és micro USB interfész, használati útmutató, USB kábel, töltőkábel/adapter, autós töltő és tartó a csomagban, mikro USB-kábel gondoskodik a tápellátásáról
Kód:  CH690f Termékszám:  TRCM9G25K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel)

TrueCam M9 GPS 2.5K - Maximális részletesség minden útról





Vezetés 2.5K felbontásban

Nagyobb felbontás = nagyobb biztonság. A TrueCam M9 a hivatásos és hétvégi sofőröknek egyaránt jó szolgálatot tesz a bajban. A 2.5K felbontás 30 fps képkockasebességgel részletes képet biztosít az útról és környezetéről. A rendszámtáblák és a többi közlekedő arca tisztán látható, így szükség esetén bizonyítékként használhatod a videót.


Kiváló éjszakai felvételek a TrueCam M9 GPS 2.5K kamerával

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera kiváló optikája még sötétben is nagyszerű képeket biztosít. A jármű előtti helyzetet még éjszaka, a városon kívül is egyértelműen rögzíti, beleértve az olvasható rendszámtáblákat is. Még a szembejövő járművek fényszórói sem tudják megzavarni.


A pénz a bírságokért a zsebedben marad

Kerüld el a szabálysértési bírságokat - a TrueCam M9 GPS 2.5K kamera figyelmeztet a sebességmérő radarokra és a piroson áthaladókat érzékelő lámpás kereszteződésekre. Jelenleg több mint 50 000 van belőlük a kamera rendszerében, és folyamatosan frissítjük a listát. A friss adatokat ingyenesen töltheted le. A TrueCam M9 GPS 2.5K kamerabeépítettGPS-e lehetővé teszi a haladási sebesség elmentését és az út lefolyásának későbbi áttekintését.

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera feltűnésmentes védelme a legegyszerűbb telepítéssel

A feltűnésmentes és vékony TrueCam M9 a szélvédőre helyezhető a visszapillantó tükör mögötti helyre, ahol nem akadályozza a kilátást, és nem vonja magára a figyelmet a parkoló autóban. A TrueCam M9 GPS 2.5K a kamera rögzítése a mágneses tartóba gyors, kényelmes és rendkívül megbízható.


A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera vezeték nélküli vezérlése mobiltelefonról

A TrueCam M9 fedélzeti kamera egyszerűen kezelhető mobiltelefonról Wi-Fi-n keresztül. A párosítás után a kifinomult alkalmazással mindenről gondoskodhatsz - a videofelvételek beállításáról és letöltéséről.


Kiemelkedő élettartam és biztonság a TrueCam M9 GPS 2.5K kamerával

A TrueCam M9 energiaforrásaként a szokásos újratölthető akkumulátor helyett szuperkondenzátort használtunk. Ennek oka a hőmérséklet változásainak jobb kezelése, a nagyobb megbízhatóság és biztonság, és mindenekelőtt a jelentősen hosszabb élettartam. A kondenzátornak állandóan csatlakoznia kell a tápegységhez, de ez egy fedélzeti kamera esetében magától értetődő.

Javítsd az M9 kamerát tartozékokkal

A TrueCam M9 az alapcsomagban mindent kínál, amire szükséged van ahhoz, hogy növeld a biztonságodat az utakon. Lehetőségeit további kiegészítőkkel, például a hátsó szélvédőre helyezhető Full HD rögzítésű tolatókamerával vagy a képen megjelenő kellemetlen tükröződések kiküszöbölésére szolgáló polarizációs szűrővel, még tovább bővítheted.



TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

Akár 128 GB Micro SD támogatás

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera automatikusan felülírja a régi felvételeket, így soha nem telik meg a tárhelye, de jól teszed, ha minél több mindent elmentesz az útról. Nem tudhatod előre, hogy melyik pillanat bizonyulhat később kritikusnak. A TrueCam M9 akár 128 GB-os memóriakártyákat támogat.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

Helytakarékos H.265 codec

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera a fejlett, helytakarékos H.265 codec-kel rögzíti a videókat, amely a minőség feláldozása nélkül képes a videó többszörös tömörítésére. Ezért a kamera hosszabb felvételt tud tárolni a memóriakártyán.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

TrueCam M9 GPS 2.5K GPS 2.5K kamera WDR-rel

A széles dinamikatartomány segít megoldani azt a problémát, amelyet a hirtelen fényátmenetek - pl. az alagutak kijáratánál vagy éjszaka a szembejövő autók elhaladásakor - okoznak a kameráknak.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera képernyővédője sebességmérővel

Ha zavar a TrueCam M9 GPS 2.5K kamera képe, aktiválhatod a képernyővédőt. Ez a GPS-adatok alapján az aktuális haladási sebességet is megjelenítheti.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera parkolási módja

Bárki is karcolta meg a sárvédődet a parkolóban, többé nem marad névtelen, mert a kamera akár a parkoló autót is megfigyelheti. Hagyd a tápegységhez csatlakoztatva, és a TrueCam M9 GPS 2.5K kamera érzékelője automatikusan elindítja a felvétel rögzítését, amikor ütközést észlel.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

Polarizációs szűrők a legjobb felvételért (kiegészítő)

A polarizációs szűrők, amelyek egyszerűen mágnesesen rögzíthetők az objektív elé, elnyomják a nem kívánt tükröződést, pl. a szélvédőn, és javítják a kép élességét.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera professzionális telepítése

A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében használj szakemberek által telepített kamerát. Így garantált a TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamra helyes beállítása, a kábelek elrejtése, a zavartalan kilátás és a vezetési kényelem. További információkért kérjük, látogass el IDE.

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS, Micro USB interfész Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó Kész!
Objektívek száma
2 Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
64 g Kész!
Szélesség
6,9 cm Kész!
Magasság
4,5 cm Kész!
Mélység
3,4 cm Kész!

Látószög
150 ° Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Típus és funkció

Elemek

Tápellátás típusa
Mikro USB-kábel Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van hozzá hátsó kamera ?

Kérdések és válaszok: TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel)
Kiegészítők: TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlášením radarů). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam M9 GPS 2.5K (mit Radarmeldung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam M9 GPS 2.5K (mit Radarmeldung).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ