30 dnů na vrácení Shop roku

LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)

Termékkatalógus
LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)
4,2 80 értékelés
Autós kamera - dupla érzékelő felbontása 16 Mpx, 170°-os képszög, 2,45"-es kijelző, mágneses tartó, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Ultra HD (3840×2160), maximum 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, max. 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, USB-C, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter, autós töltő és tartó a csomagolásban, akkumulátor gondoskodik a tápellátásáról, 200 mAh akkumulátor-kapacitás
58 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LMAXT10a1 Termékszám:  LMXT10
LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel) 58 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

Spórolás: 1 170 Ft

70 280 Ft 69 110 Ft
Szett megvásárlása

LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)

LAMAX T10 4K GPS (radar jelzéssel)
4K védelem a vitatható helyzetek és radarok ellen


Ne érjen kellemetlen meglepetés az úton. Az utazásról készült videó az egyik legjobb bizonyíték a balesetek és viták elkerülése érdekében. Készítsd elő a LAMAX T10 kamerát néhány másodperc alatt a vezetésre a mágneses tartóhoz történő egyszerű rögzítésnek köszönhetően. A készülék 4K felbontásban rögzíti a a teljes utat, és előre figyelmeztet a sebességmérő kamerákra is.

Élesebb, mint a szem, éjjel és nappal

Ne érjen kellemetlen meglepetés az úton. Az utazásról készült videó az egyik legjobb bizonyíték a balesetek és viták elkerülésére. Készítsd elő a LAMAX T10 kamerát néhány másodperc alatt a vezetésre a mágneses tartó segítségével. A kamera 4K felbontásban rögzíti az egész utat, és előre figyelmeztet a sebességmérő kamerákra is.

Számolj le a váratlan bírságokkal

Kerüld a bírságokat az előírások megsértése miatt - a kamera figyelmeztet a sebességmérő kamerákra és a kereszteződésekben történő mérésekre. A sebességmérő helyek adatbázisa folyamatosan frissül. A beépített GPS lehetővé teszi, hogy a LAMAX T10 4K GPS kamera segítségével a mért sebességről vízjelet illeszthess a felvételbe annak bizonyítékaként, hogy betartottad az előírásokat.

Biztonság és kényelem a továbbfejlesztett tartóval

Az innovatív mágneses rögzítés a könnyű kezelhetőséget és az abszolút megbízhatóságot ötvözi akkor is, ha kátyúkon haladsz át. A két mágnesnek köszönhetően a LAMAX T10 kamera vezetés közben sem mozog, mégis másodpercek alatt kiveheted és visszahelyezheted. A tartó biztonságát a kamera testének biztonsági ütközője növeli, amelybe a mágnesek illeszkednek.

Nagy kijelző = LAMAX T10 4K GPS kamera kényelmes vezérléssel

A LAMAX T10 4K GPS videokamera nagy fényerejű, 2,45 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, amelyen videókat játszhatsz le és módosíthatod a kamera beállításait. A teljes felhasználói felület felhasználóbarát, és a négygombos működés teljesen intuitív. A WiFi-n keresztül és mobiltelefonról történő vezérlés pedig még nagyobb kényelmet nyújt.

Több üzemmód, hasznos kiegészítők

A Lamax T10 kamera standard módon támogatja a 4K felbontást, de Full HD 60 fps sebességgel is elérhető.  Ez azt jelenti, hogy a kamera jobban rögzíti a gyors mozgást, a felvétel pedig lelassítható és a részletek megtekinthetők. A LAMAX T10 4K GPS kamera mellett USB porttal rendelkező autós hálózati adaptert is találsz a csomagban további készülék töltése céljából, és egy rendezőt is, amelynek köszönhetően a kábelek nem zavarnak majd.

Tarts figyelemmel a mögötted zajló eseményeket is 

Növelheted a védelmet, ha Full HD felvételt biztosító hátsó kamerát is beszerzel, amelyet a hátsó ablakra rögzíthetsz, és kábellel csatlakoztatod az elöl található LAMAX T10 4K GPS kamerához. A hátsó kamera használatakor az elülső kamera felbontása 2,5K-ra csökken, amely azonban a kép részletességét tekintve teljesen elegendő.

Részletgazdag 4K/30 FPS

A 30 kép/mp sebesség biztosítja, hogy a LAMAX T10 4K GPS kamera még gyorsan mozgó tárgyakat is elmosódás nélkül rögzítsen, a 4K felbontás pedig rendkívül részletes képet nyújt.

Extra sima Full HD/60 FPS

A LAMAX T10 4K GPS kamera FULL HD formátumban is képes rögzíteni 60 kép/mp képsebességgel, hiszen néha jobb a forgalmi helyzetet egyértelműen rögzíteni  maximális részletesség helyett.

Radar védelem

A LAMAX T10 4K GPS kamera előre, vizuálisan és akusztikusan is figyelmeztet a sebességmérő kamerákra, beleértve a kereszteződéseket is, így nem fogod feleslegesen nyomni a gázt.

 170°-os, széles felvétel

A rövid fókusztávolságú objektív biztosítja, hogy minden fontos részlet illeszkedjen - mind a vezetési irányban, mind az út körül.

Modern H.265 kodek

A LAMAX T10 4K GPS kamera a modern energiatakarékos H.265 kodek használatával rögzíti a videókat, amely jobban képes tömöríteni a videót a minőség csökkenése nélkül. Ennek köszönhetően hosszabb felvételt képes tárolni a memóriakártyán. A H.264 kodeket kisebb felbontáshoz használják.

Akár 128GB-os kártya támogatás

A LAMAX T10 4K GPS kamera automatikusan felülírja a régi rekordokat, így soha nem fog fogy el a hely. A fájlok számítógépre történő átviteléhez memóriakártya-olvasót is találsz a csomagban...

Továbbfejlesztett mágneses tartó

A LAMAX T10 kamera biztonságos rögzítéséről a két mágnes és a készülék testén található ütköző gondoskodik. Az eredmény egyszerre kényelmes és biztonságos kezelés.

Intuitív vezérlés a 2,45"-os kijelzőn keresztül

A tökéletesen olvasható, 2,45 hüvelyk átlójú IPS kijelző és 4 gomb együttesen megkönnyíti a kamera vezérlését.

Kiegészítő hátsó kamera

Tartsd figyelmed a mögötted zajló eseményeken a Full HD kamerával, amelyet opcionálisan vásárolhatsz meg a LAMAX T10-hez.

Vezérlés mobilalkalmazással

Könnyedén vezérelheted a LAMAX T10 4K GPS kamerát telefonodról WiFi-n keresztül. Az alkalmazássegítségével felvételeket tölthetsz le a kameráról és módosíthatod a beállításokat.

Parkolás mód

Ha a LAMAX T10 4K GPS ütközést észlel, akkor a felvétel akkor is automatikusan elindul, ha az autó éppen parkol.

Adapter extra USB-vel

A LAMAX T10 4K GPS kamerához USB-porttal rendelkező adaptert is kapsz az autós csatlakozóhoz amelyet például a telefon töltésére is használhatsz.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
70 g Kész!
Szélesség
7,4 cm Kész!
Magasság
4,7 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!

Látószög
170 ° Kész!
Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,45" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
200 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tartalmazza a csomag a hátsó kamerát is? Merthogy a leírás úgy kezdődik, hogy "dupla"...

Ha 49900 a bontatlan gyári csomagolás, akkor miért 50350 a megbontott?

Kérdések és válaszok: LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)
Kiegészítők: LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX T10 4K GPS (s hlášením radarů). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX T10 4K GPS (s hlásením radarov). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX T10 4K GPS (mit Radarbericht). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX T10 4K GPS (mit Radarbericht).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ