AP+ nový vizuál Effaclar

REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 db

Termékkatalógus
REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 db
Kozmetikai szett - volumennövelő szempillaspirált és szemceruzát tartalmazó szett
Kód:  DEKO5971 Termékszám:  5057566550598

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 db Megszűnt

REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 db

A REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe kozmetikai szett két két dekorkozmetikumot tartalmaz a csábító megjelenésért. A készlet szempillaspirálból és szemhéjtusból áll, hogy segítsen létrehozni a tökéletes és pontos kontúrt.A REVOLUTION A PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner könnyen elfér bármely kozmetikai táskában vagy kézitáskában. A kétrészes készlet minden nő számára nélkülözhetetlen smink kiegészítő. Az volumennövelő szempillaspirál és a szemhéjtus segít minden nő szemét csodássá varázsolni. A speciálisan ívelt szempillaspirál kefe segít tökéletesíteni a szempillák volumenét. A kefe egyidejűleg egyenletesen viszi fel a festéket a szempillák tövétől a végekig. A kifinomult formula megakadályozza a nem kívánt csomók kialakulását a kefén. 

A REVOLUTION PRO X Marilyn Volume szempillaspirál és szemhéjtus szett főbb jellemzői

  • REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe Volume szempillaspirál és szemhéjtus készlet
  • A dekorkozmetikai kollekció segít a csábító megjelenés megteremtésében
  • A készlet könnyen elfér bármilyen kozmetikai táskában
  • A speciális szempillaspirál formula megakadályozza a csomósodást
  • A szemhéjtus segít a pontos kontúr létrehozásában
  • Kifinomult fémes ezüst csomagolás
  • A készítmények nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket
  • A REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe készlet tökéletes ajándékötlet

Maximális fedés és volumen REVOLUTION PRO-val

A speciálisan formázott Marilyn Volume szempillaspirál kefe és a szemhéjtus kombinációja segít a tökéletes macskaszemek megalkotásában. A csavart kialakítású kefe megteremti a kívánt volument. A szempillaspirál egyidejűleg egyenletesen viszi fel a festéket a kívánt hatás érdekében. A szempillaspirál egyedi, csomómentes formulájának köszönhetően természetes és karcsú pillákat eredményez. 

Glam stílus REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe szemhéjtus


A REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe szemhéjtus segít a mindennapi smink finomhangolásában és tökéletesítésében. A finom filcheggyel a festék könnyen felvihető, nem nyomja a szemet, és segít pontos vonalat húzni a szem körül. Könnyítsd meg a szemhéjtussal való munkát azzal, hogy a létrehozandó vonal képzeletbeli végére egy kis pontot teszel, majd a vonalat a belső szemzugból a külső szélére, a pont felé a tussal kialakítod. 

Összetétel

MASCARA

AQUA (WATER, EAU), SZTIROL/AKRILÁT KOPOLIMER, PARAFFIN, COPERNICIA CERIFERA VIASZ (CARNAUBA VIASZ, CIRE DE CARNAUBA), PROPYLENE GLYCOL, POLISZORBÁT 80, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77266 [NANO] (FEKETE 2).


FOLYÉKONY SZEMCERUZA

AQUA (WATER), SZTIROL/AKRILÁT KOPOLIMER, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77266 [NANO] (FEKETE 2).

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ