Slevy s AP+ Shop roku

SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml

Termékkatalógus
SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml
Hajpakolás női, természetes olaj tartalmú és vitaminos, kiöblítendő, minden hajtípusra, sérült és rakoncátlan és töredező, űrtartalma 300ml, fényesítő hatás, hidratáló hatás, finom hajat biztosít, regeneráló hatás és mélytisztító hatás - 4 966,67 Ft/1 l
Kód:  KSVL4710 Termékszám:  9000101287493 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml

Szabadulj meg a töredezett hajvégektől és az egészségtelen megjelenésű hajtól. A SCHWARZKOPF hajmaszk biztosítja a szükséges ápolást a hajnak, amelynek hála a haj megfelelően táplált és tökéletesen hidratált lesz illetve könnyen fésülhető. Számíthatsz a sima, teljesen ragyogó hajra, amelyet a környezeted is észrevesz majd. A GLISS Split Ends Miracle Mask a hajtövektől a hajvégekig regenerálja a hajat és meggyógyítja a sérült hajszálakat. A maszk rendszeres használatával a hajad egészséges és selymesen sima lesz. Hagyd, hogy Téged is kényeztessen a Schwarzkopf GLISSSplit Ends Miracle hajmaszk, amely minden hajtípus számára alkalmas.


A Schwarzkopf GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml hajmaszk főbb jellemzői

  • A maszk biztosítja a hajadnak a szükséges ápolást
  • A Schwarzkopf maszkkal a haj kellően táplált és tökéletesen hidratált lesz
  • A hajmaszkkal könnyebb a haj fésülése
  • A GLISS hajmaszk sima, ragyogóan fényes hajat eredményez
  • A Schwarzkopf GLISS Split Ends Miracle Mask a gyökerektől a hajvégekig regenerálja a hajat és helyreállítja a sérült hajszálakat
  • A kiöblítést igénylő maszk rendszeres használata egészséges és selymesen sima hajat eredményez
  • Kényeztesd magad a Schwarzkopf GLISS Split Ends Miracle Mask maszkkal, amely minden hajtípusra alkalmas
  • A tégely 97%-ban újrahasznosított műanyagból készült

A maszk megadja a hajnak a szükséges ápolást

A Gliss Split Ends Miracle 2 az 1-ben hajmaszk kompenzálja a felszíni különbségeket a hajtövektől a hajvégekig, illetve tartósan állítja helyre a töredezett hajvégeket. A kettős használat elvén működik. Tökéletes választás könnyed ápolásként samponozás előtt illetve intenzív ápolásként és más hajmosás utáni táplálásként. Az erős és egészséges haj érdekében.

A GLISS Split Ends Miracle Mask a gyökerektől a hajvégekig regenerálja a hajat

A GLISS Split Ends Miracle Mask hajmaszk helyreállítja a töredezett hajvégeket, segít visszanyerni a haj erejét a hajtövektől a hajvégekig. A szőlőmagolaj puhítja a hajszálakat és rugalmasságot kölcsönöz, miközben az ionos komplex meggyógyítja a töredezett hajvégeket.


A GLISS Split Ends Miracle Mask hajmaszk használata

Vidd fel a hajmaszkot gyengéden a nedves hajra hajmosás előtt vagy után és hagyd hatni 2-3 percig. Ezt követően alaposan öblítsd ki a hajból! Használd 2-3 alkalommal hetente.

Kinek ajánljuk a GLISS Split Ends Miracle Mask hajmaszkot?

Ideális választás, hogyha szeretnél töredezett hajvégek nélküli, gyönyörű, egészséges és fényes hajat, kortól és hajtípustól függetlenül. A legjobb választás az olyan nőknek, akik szeretnék az általuk kedvelt dolgokkal tölteni az idejüket, a hajuk ápolását pedig rábízzák a Schwarzkopf márkára. Hiszen a Gliss Split Ends Miracle termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajad számára fejlesztették ki.

Tekintsd meg a Gliss Split Ends Miracle termékcsalád megfelelő használatára vonatkozó útmutatót

  • Mosd meg a hajadat gyengéd tisztító samponnal. Ajánljuk, hogy kétszer mosd ki a hajadat. Az első mosás eltávolítja a haj felszínén található szennyeződéseket, míg a második mosás megnyitja a hajszálakat, így a haj belsejéből is kimossa a szennyeződéseket. Győződj meg arról, hogy alaposan kiöblíted a hajadat.
  • Szárítsd meg a hajadat gyengéden egy törölközővel, majd vidd fel a 2 az 1-ben hajmaszkot. A maszk bevonja és táplálja a tiszta hajat. Hagyd hatni körülbelül 3 percig, majd öblítsd ki a hajból.
  • A maszkot használhatod szérumként vagy kiöblítést nem igénylő expressz balzsamként is. Felviheted a hajvégekre, nedves és száraz hajra egyaránt.


Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

A tégely 97%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Hajtípus:
minden hajtípusra: sérült, száraz, makacs és töredező, gyenge és elvékonyodó

Térfogat:
300 ml

Összetevők:
Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Glycerin, Behenoyl PG-trimonium chloride, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Stearamidopropyl dimethylamine, Glyceryl stearate, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Vitis vinifera (grape) seed oil, Hydrolyzed keratin, Citric acid, Isopropyl myristate, Hexyleneglycol,Isopropylalcohol,Potassium sorbate, Phenoxyethanol, PPG-3 benzyl ether myristate, Sodium methylparaben, Parfum (fragrance), Linalool, Benzyl salicylate, Amyl cinnamal, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol



Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Glicerin, Behenoil-PG-trimonium-klorid, Behentrimonium chloride, Disztearoil-etil-hidroxietil-mónium-metoszulfát, Stearamidopropyl dimethylamine, Glyceryl stearate, Hidroxi-propil-guaár-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Vitis vinifera (szőlőmag) magolaj, Hidrolizált keratin, Citric acid, Isopropyl myristate, Hexilénglikol, Isopropyl alcohol, Potassium sorbate, Phenoxyethanol, PPG-3 benzil-éter-mirisztát, Nátrium-metilparabén, Parfum (fragrance), Linalool, Benzyl salicylate, Amil-fahéj, Limonene, Alfa-izometil-ionon, Benzil-alkohol


Paraméterek

Termék típusa
Maszk Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú, Vitaminos Kész!
Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás, Mélytisztítás Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra, Sérült, Rakoncátlan és töredező Kész!

Típus

Termék típusa
Maszk Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú, Vitaminos Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás, Mélytisztítás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra, Sérült, Rakoncátlan és töredező Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Típus

Típus
Maszk Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás, Mélytisztítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle Mask 300 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ