Shop roku Shop roku

Pivo Pod One

Termékkatalógus
Pivo Pod One
5 1 értékelés
Telefontartó - asztalra, mechanikus
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PIVOa1 Termékszám:  NPV

Pivo Pod One

A Pivo Pod One mobiltelefon tartóval áthághatod az eddig ismert határokat

Nyisd meg a telefonhasználat új dimenzióit az okos, panorámás, forgatható Pivo Pod One tartó segítségével. Ez a praktikus tartozék számos felvételi módot kínál, beleértve az automatikus mozgáskövetést is. Élvezd a kreativitást a saját szoftverrel is rendelkező mechanikus állvánnyal. Kompatibilis a közösségi médiával és további olyan alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az Internet sztárja legyen belőled. A Pivo Pod One mobiltelefon tartó vezérlése rendkívül egyszerű, és a legújabb technológiáknak köszönhetően hallgatni fog rád.

A Pivo Pod One asztali mobiltelefon tartó legfontosabb jellemzői

  • Forgatható panoráma tartó mobiltelefonhoz
  • Automatikus mozgáskövetés
  • 10 másodperc alatt 360°-ban fordul el
  • Saját szoftverrel rendelkezik
  • Kompatibilis a közösségi médiával és más alkalmazásokkal
  • A Pivo Pod One tartó 1/4 “-es menettel kompatibilis
  • Hangvezérléssel, gesztusokkal vagy pózokkal, ill. távirányítóval kezelhető
  • A telefont függőlegesen és vízszintesen is képes megtartani
  • Remek funkciókat kínáló mobiltelefon tartó
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on keresztül

Tartalomalkotás határok nélkül

A Pivo Pod One panoráma mobiltelefon tartóval egyszerűen készíthetsz egyedi fényképeket, rögzíthetsz videókat és streamelhetsz. Mindössze 10 másodperc alatt teljesen körbe, azaz 360°-ban fordul el. Kiválóan alkalmas különféle mozgásformák, például futás, lovaglás, MTB vagy korcsolya streamingjére. A telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheted rajta; ezt követően tedd egy vízszintes felületre és stabilizáld a kihúzható támasztékokkal. És már csak annyi dolgod maradt, hogy kiválaszd az alkalmazásban, mit szeretnél fényképezni vagy rögzíteni. A Pivo Pod One tartót kézmozdulatokkal, hanggal vagy a mellékelt távirányítóval vezérelheted. Barátaid megismerhetik kreatív munkádat, hála a megosztás lehetőségének Instagram-on, a Facebookon, a Tik-Tak-on, a WhatsApp-on és még számos más felületen. A tartó 1/4“-es állvánnyal kompatibilis.

A Pivo Pod One telefontartónak köszönhetően mindig kapcsolatban leszel az egész világgal

A Pivo Pod One nem engedi, hogy eltűnj. A mozgásérzékelésnek köszönhetően a tartó mindig gondoskodik arról, hogy a képben maradj. Így minden felvétel tökéletes lesz, és élőben is közvetíthetsz a tevékenységeidről. A Pivo Pod One tartó kiválóan alkalmas családi videohíváshoz, távoktatáshoz, előadásokhoz és prezentációkhoz.

Élvezd ki teljes egészében az alkalmazások által kínált funkciókat

Az alkalmazások segítségével hirtelen kinyílik az ajtó a Pivo Pod One mobiltelefon tartó által kínált új lehetőségek előtt. Az ingyenes Pivo Meet alkalmazás automatikusan követ a videohívások során. A Smart Capture segítségével szelfit és videofelvételeket készíthetsz csak a hangoddal, pózolással vagy akár egyszerű csettintéssel. Vegyél fel egy virtuális túrát a lakásban vagy a kertben a Pivo Tour segítségével.

A Pivo Pod One mobiltelefon tartó nagyszerű funkciókkal rendelkezik

Felvételek készítésekor használd a Pivo Pod One mobiltartó által kínált funkciókat. Így minden, amit rögzítesz, eredeti és stílusos lesz. Akár 15-ször klónozhatsz egy felvételbe vagy fotóba, vicces időzített felvételeket készíthetsz űrbéli mozgással, vagy rögzíthetsz panorámás, gyorsított videókat. Továbbá trükkös videókat és sok más előre beállított módot találsz az ingyenes Pivo Pod vagy Pivo Meet alkalmazásban.


Paraméterek

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pivo Pod One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pivo Pod One. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pivo Pod One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pivo Pod One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pivo Pod One.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ