Akvizice ApF HU Shop roku

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

Termékkatalógus
NOVATION CIRCUIT RHYTHM
5 1 értékelés
MIDI kontroller - 32 háttérvilágítású pad, multifunkciós potenciométerek és egyéb vezérlők, 2x 6.3mm Jack bemenet, 2x 6.3mm Jack kimenet, 3.5mm Jack fejhallgató kimenet, MIDI In, Thru, Out, USB MIDI, Novation Components Standalone szoftver.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NVN001c Termékszám:  HN222736
NOVATION CIRCUIT RHYTHM 120 590 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

A Novation Circuit Rhythm egy sokoldalú sampler ütemek létrehozásához. Mintákat közvetlenül a hardverbe rögzíthetsz, majd könnyedén szerkesztheted, alakíthatod és újra mintavételezheted a hangokat. Kényelmesen gazdagíthatja zenéjét ütős groove-okkal és elektronikus feldolgozásokkal. A Novation Circuit Rhythm 32 háttérvilágítású paddal, többfunkciós potenciométerekkel és számos más vezérlővel rendelkezik. Más hangszerek, hangszórók vagy laptop csatlakoztatására is van lehetőség.

A Novation Circuit Rhythm Sampler legfontosabb jellemzői

  • A mintákat közvetlenül a készülékbe lehet betölteni, majd tovább alakítani, vágni, invertálni, újra-mintavételezni, újra-mintavételezni és kromatikusan lejátszani.
  • 8 mintasáv áll rendelkezésre, mindegyikhez saját 32 lépéses sablon tartozik, sávonként akár 256 lépésig láncolva.
  • A Circuit Rhythm átfogó csatlakozási lehetőségei közé tartozik az ötpólusú MIDI be-, ki- és áthaladás, valamint az analóg szinkronizálás, így tökéletesen illeszkedik bármely stúdiókészlethez.
  • A beépített akkumulátor akár 4 órán át tart az alkotás során konnektor nélkül is

Tökéletes kreatív szabadság

A Circuit Rhythm-ben létrehozott mintákat ezután a Resample funkcióval lehet szerkeszteni. Ezután az effektek széles skálája használható a további beállításokhoz. Sávonként akár 8 sávot is használhat, majd akár 32 sablonra és 256 lépésre is feloszthatja. Nem számít, hogy színpadon lépsz fel, vagy otthoni stúdióban komponálsz. A Novation Circuit Rhythm hátlapja ezután MIDI csatlakozási lehetőséget tartalmaz további szintetizátorok csatlakoztatásához, sztereó be- és kimenetet, analóg szinkron kimenetet és fejhallgató kimenetet a részletes monitorozáshoz. Alkotásait microSD-kártyára mentheti, és a beépített akkumulátornak köszönhetően nem korlátozza az alkotáshoz szükséges hely.

Paraméterek

Összehasonlít

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out, MIDI Thru Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
240 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!
Magasság
45 mm Kész!
Tömeg
0,78 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! NOVATION CIRCUIT RHYTHM terméket, ha elromlik, ki javítja? Hova küldik vissza? Köszönettel!

Kérdések és válaszok: NOVATION CIRCUIT RHYTHM
Kiegészítők: NOVATION CIRCUIT RHYTHM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION CIRCUIT RHYTHM . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NOVATION CIRCUIT RHYTHM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION CIRCUIT RHYTHM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION CIRCUIT RHYTHM.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ