Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

IK Multimedia iRig BlueBoard

Termékkatalógus
IK Multimedia iRig BlueBoard
MIDI kontroller - Bluetooth MIDI pedál iOS és Mac rendszerekhez, mobilalkalmazások vezeték nélküli vezérlése, 4 háttérvilágítású lábkapcsoló, 2x 6,3 mm-es jack bemenet egyéb tartozékok csatlakoztatásához, 4x AAA elem
Kód:  IKM01b94 Termékszám:  iRig BlueBoard Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig BlueBoard

Az IK Multimedia iRig BlueBoard midi pedált iPhone, iPad és Mac számítógépekhez tervezték. Lehetővé teszi a gitárosok, basszusgitárosok és billentyűsök számára, hogy vezeték nélkül irányítsák zenei alkalmazásaikat különböző előbeállítások váltásával, hangok vagy effektus paraméterek megváltoztatásával.

Az IK Multimedia iRig BlueBoard MIDI pedál legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth MIDI pedál (10 m hatótávolság)
  • Megvilágított lábkapcsolók a program, bank vagy egyéb MIDI eseményekhez
  • Két 6,3 mm-es jack bemenet opcionális kiegészítők csatlakoztatásához - Expression pedál, amely folyamatos MIDI eseményeket vagy On/Off kapcsolót küldhetsz
  • A Bluetooth iOS alkalmazás a háttérben fut egy mobil iOS eszközön vagy Mac-en, és a Bluetooth eseményeket MIDI-re fordítja
  • Az IK Multimedia iRig BlueBoard szabványos AAA elemekkel működik

IK Multimedia iRig BlueBoard kompatibilitása széles körű

Az IK Multimedia iRig BlueBoard bármilyen szoftver futtatására alkalmas, amely MIDI-kompatibilis - mint például az IK AmpliTube, VocaLive, SampleTank, iGrand Piano - vagy bármelyik alkalmazás, amely kompatibilis a Core-MIDI-vel, mint például az Apple GarageBand. Ez a rendkívül mobil eszköz a Bluetooth 4.0 technológiát használja a négy háttérvilágítású lábkapcsoló és esetleg két további opcionális pedál eseményeinek továbbítására. Az iOS alkalmazás és a Mac szoftver - iRig BlueBoard - segítségével a Bluetooth jelet MIDI eseményekké alakítja, és belsőleg továbbítja az eszközön futó zenei alkalmazáshoz.

Az IK Multimedia iRig BlueBoard vezeték mentes szabadságot biztosít

Mivel vezeték nélküli átvitelről van szó, a színpadhoz kötöttség nélkül állíthatod be a jelenetet vagy végezhet bármilyen változtatást. Az IK Multimedia iRig BlueBoard hatótávolsága 10 m, ami elegendő szabadságot biztosít a zenésznek ahhoz, hogy a színpadon mozogjon, ami kábellel nem lenne lehetséges. Mivel a pedálok háttérvilágítással vannak ellátva, mindig jól láthatóak, bármilyen fényviszonyok között, még egy igazán sötét színpadon is.

A Lightning-csatlakozó továbbra is ingyenes

Az IK Multimedia iRig BlueBoard vezeték mentes technológiája azt jelenti, hogy nem foglalja el az iOS mobileszközének egyetlen csatlakozóját sem. Így egyidejűleg az iOS-eszközök 30 pólusú dokkolócsatlakozóját vagy a Lightning-csatlakozót olyan eszközök csatlakoztatására használhatod, mint az iRig HD, az iRig MIDI vagy az iRig Keys. Természetesen egyidejűleg használhatsz olyan eszközöket is, amelyek mini-jack iOS-eszközöket használnak, mint például az iRig vagy az iRig Mic.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia iRig BlueBoard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig BlueBoard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig BlueBoard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig BlueBoard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig BlueBoard.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ