Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TicWatch Pro 3 GPS fekete

Termékkatalógus
TicWatch Pro 3 GPS fekete
4,3 24 értékelés
Okosóra - férfi,, AMOLED kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), NFC fizetési típus Google Pay, alvásfigyelés, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 1080 óra, tok anyaga rozsdamentes acél
Kód:  TicPro004 Termékszám:  P1032000300A

TicWatch Pro 3 GPS fekete


TicWatch Pro 3 GPS sport okosóra

A TicWatch Pro 3 GPS okosóra az aktív sportolók számára készült. Elegendő energiával rendelkezik a használt alkalmazások gyors reakciójához, ugyanakkor megőrzi a klasszikus óra varázsát a tökéletesen lekerekített és nagy, vékony keretű kijelzőnek köszönhetően.

TicWatch Pro 3 GPS

GPS

A beépített GPS-modul az összes sporttevékenység nyomonkövetésének kulcsa. A TicWatch Pro 3GPS óra a GPS, GLONASS, Beidou és Galileo műholdas rendszerek segítségével határozza meg a pontos helyzetet.

TicWatch Pro 3 GPS

Akár 45 nap

A különböző érzékelők használatának köszönhetően a TicWatch Pro 3 GPS okosóra üzemideje az akkumulátornak köszönhetően nagyjából akár 3 nap is lehet intelligens módban. Alap módban azonban mindez 45 napra is növekedhet.

TicWatch Pro 3 GPS

NFC platby

Hagyd otthon pénztárcád, és kezdd el használni a mobil fizetési módot csuklód és a TicWatch Pro 3 GPS okosóra segítségével. Kényelmes, gyors és mindenekelőtt biztonságos.

TicWatch Pro 3 GPS

Pulzus

A folyamatos pulzusmérés minden felhasználó számára fontos bónusz. Ennek köszönhetően jobban figyelemmel kísérheted egészségi állapotod.

TicWatch Pro 3 GPS

IP68

A TicWatch Pro 3 GPS rossz időjárás esetén is ideális választás, hiszen IP68 védelemmel rendelkezik, így nem probléma ha rendszeresen úszni jársz miközben viseled.

TicWatch Pro 3 GPS

Wear OS

Az óra egy speciális Wear OS operációs rendszert használ, amelyet a Google támogat. Mindez hozzáférést biztosít például a Google Assistant-hez és még sok más alkalmazáshoz is.

TicWatch Pro 3 GPS

Személyi asszisztens csuklódon

Telefonod és pénztárcád egész nap zsebedben maradhat, hiszen a TicWatch Pro 3 GPS okosóra akár három napos üzemidőt is kínál, miközben Google Assistant hangsegéd, vezeték nélküli fizetés és beépített GPS is rendelkezésedre áll, továbbá IP68 víz- és porállóság is jellemzi.

TicWatch Pro 3 GPS

Sportolj és élj egészségesen

A TicWatch Pro 3 GPS okosóra TicMotion technológiával működik, amely a Mobvoi óragyártó kifejlesztett eredeti algoritmus szett. Ez a technológia lehetővé teszi az óra számára, hogy egyetlen kattintás nélkül proaktív módon érzékelje mozgásod, miközben pulzusmérés illetve GPS-en keresztüli távolságmérés is rendelkezésedre áll.

TicWatch Pro 3 GPS

Gyorsabb reakció

A TicWatch Pro 3 GPS okosóra a viszonylag nagy teljesítményű Snapdragon 4100 chipet használja, amely gazdaságos, és több tíz százalékos teljesítménynövekedést kínál az idősebb generációhoz képest.

TicWatch Pro 3 GPS

Vonzó műszaki kidolgozás

A TicWatch Pro 3 GPS óra számára a gyártó az AMOLED Retina 1,40 hüvelykes kijelzőjét választotta, amely 454 × 454 képpontos felbontást kínál. Rendkívüli színek-, és összességében vonzó design jellemzi. Az Always On funkcióra is támaszkodhatsz, amely az óra kijelzőjét folyamatosan mutatja. A TicWatch Pro 3 GPS okosóra kijelzőjét Gorilla Glass 3 védőüveg borítja. 

TicWatch Pro 3 GPS

Wear OS operációs rendszer

A Wear OS saját alkalmazás bolttal, és Google szolgáltatásokkal büszkélkedhet, beleértve a virtuális asszisztenst vagy a Google Pay szolgáltatást is.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
1 080 óra (45 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
47 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
IP68 Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
41,9 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
17 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 080 óra (45 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
8,19 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Helló! A Ticwatch pro 3 felbontott raktáron, milyen állapotban van? Tehát ha megrendelem, mire kell, lehet számítani? Karcok, nem teljes doboz, bármi. Köszönettel: Bognár Róbert

Kérdések és válaszok: TicWatch Pro 3 GPS fekete
Kiegészítők: TicWatch Pro 3 GPS fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TicWatch Pro 3 GPS Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TicWatch Pro 3 GPS Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ