30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

KingCamp Smart 540

Termékkatalógus
KingCamp Smart 540
3,0 1 értékelés
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, kétszemélyes, üreges szál töltelék, max. testmagasság 190 cm, hossza összecsomagolva 32 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, bordó kivitel, tömege 540 g
12 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTking24 Termékszám:  6927194775207

KingCamp Smart 540

A KingCamp Smart 540 hálózsák

A kempingezés az egyik hobbid, és szeretnél új felszerelést? Akkor biztosan értékelni fogod a KingCamp Smart 540 hálózsákot, amely csodálatos kényelmet nyújt neked. A hálózsákot úgy készítették, hogy a férfi és a női testhez is illeszkedjen. A hálózsák üreges szálakkal van töltve. Az üreges szálak kivételes nedvességállósággal és kiváló tartóssággal rendelkeznek, és még az allergiásoknak sem okoznak problémát. A nyári hálózsák nagyszerű kényelmet biztosít a nyár folyamán. A kényelem miatti aggódás nélkül alhat benne egy legfeljebb 190 cm magas ember. A takaró alakú hálózsák inkább kevésbé igényes használatra alkalmas. Alvás közben kellemesebben és szabadabban mozoghatsz benne.

A KingCamp Smart 540 hálózsák legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Smart 540 férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
  • A hálózsák töltete üreges szálakból áll
  • A KingCamp Smart 540 hálózsák népszerű takaró formájú
  • A nyári hálózsákok közé tartozik
  • A maximális testmagasság 190 cm
  • A KingCamp Smart 540 piros színben kapható

A KingCamp Smart 540 hálózsák könnyen becsomagolható utazáshoz

A hálózsák könnyű összehajtásáról a praktikus szállítótáska gondoskodik. Minimalista formájú, 32 × 22 × 9 cm-es méretre hajtogatható. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod túrázáshoz, kempingezéshez, horgászáshoz, hegymászáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Ha a táska beszennyeződik, könnyen kimosható mosógépben vagy kézzel.

KingCamp Smart 540


KingCamp Smart 540


A KingCamp Smart 540 hálózsák takaró alakú

A KingCamp Smart 540 hálózsák praktikus takaró alakú. Mérete kb. 200 × 144 cm. Elég meleget és kényelmes alvást kínál. Kényelmesen elalszik benne két felnőtt. A KingCamp Smart 540 takaró tartós fogantyúkkal van felszerelve, amelyek a takarót azonnal hálózsákká alakítják, amely szabadon hagyja a kezed és a lábad. Vagy összekapcsolhatsz két takarót, és óriási teret hozhatsz létre két személy számára. A KingCamp Smart 540 hálózsákot nyári használat jellemzi. Használhatod kempingezéshez és otthoni körülmények között.

A KingCamp Smart 540 kiváló minőségű kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Smart 450 hálózsák külső anyagát nejlon szövet alkotja, amely nagy szakadásállósággal büszkélkedhet. Víztaszító tulajdonságokkal is rendelkezik, hogy alvás közben szárazon tartson. A KingCamp Smart 540 takaró töltete üreges szálakból áll. Ez kellemesen felmelegít. Előnye a jó légáteresztő képesség és a kiváló izzadságelnyelés. Még ha éjszaka meg is izzadsz, a hálózsák akkor is kényelmes klímát biztosít.

KingCamp Smart 540


KingCamp Smart 540

Kényelmes szállítás

A KingCamp Smart 540 hálózsák egy szállítótáskával van felszerelve, amely a hálózsákot egy nagyon kompakt csomaggá alakítja, amelyet könnyen eltehetsz a hátizsákba.

KingCamp Smart 540

Háttámla

A KingCamp Smart 540 takaró használaton kívül ágyéktámaszként is szolgálhat. Rengeteg felhasználási módot találsz majd neki.

KingCamp Smart 540

Vízálló kialakítás

A KingCamp Smart 540 hálózsák megvéd a víztől. A felső rész speciális vízálló nejlonból készült, amely megvéd a környezetből származó nedvességtől.

KingCamp Smart 540



Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Üreges szál, 100% polyester Kész!
Max. magasság
190 cm Kész!
Forma
Négyszögletes Kész!

Alkalmazás

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Üreges szál, 100% polyester Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
190 cm Kész!

Forma

Forma
Négyszögletes Kész!

Tömeg

Tömeg
540 g Kész!

Méret - csomagolatlan

Hossz (kicsomagolva)
200 cm Kész!
Szélesség (kicsomagolva)
144 cm Kész!

Méret - csomagolt

Átmérő (összecsomagolva)
22 cm Kész!
Hossz (összecsomagolva)
32 cm Kész!

Szín

Szín
Bordó Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Smart 540 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Smart 540. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Smart 540.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ