AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

R2 LUMEN ATH18A

Termékkatalógus
R2 LUMEN ATH18A
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és országúti sisak, mérete M 58 - 58 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, EN 1078 minősítés, bogárháló, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, eltávolítható napellenző, antibakteriális párnázás, tömege 240 g, fekete kivitel
Kód:  SPTctl054nad Termékszám:  SPTctl054nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

R2 LUMEN ATH18A

Egyetlen kerékpártúrán sem hiányozhat a kerékpár sisak. Nagy örömmel ajánljuk neked ezt a kerékpáros sisakot a népszerű R2 gyártótól. MTB és országúti kerékpárosoknak készült sisak. A népszerű R2 kerékpáros sisak EN 1078 minősítést kapott. A kerékpáros sisak kiemelkedő szilárdságot biztosít a double in mold technológiának hála, amikor a sisak belső váza közvetlenül a polisztirol szerkezetre kerül. Hála a magas hőmérsékletnek és a nagy nyomásnak, a sisak erős lesz és strapabíró, amely nem nélkülözi a védelmet sem alul sem hátul. 24 szellőzőlyukkal látták el, hogy ne izzadjon annyira fejed. Az elengedhetetlen R2 kerékpáros sisak mérete M, ami 58 és 58 cm fejkörméret között remek választás.

A kitűnő R2 LUMEN ATH18A kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői

  • A minőségi R2 biciklis sisak arra való, hogy nagyobb biztonságban légy, ha bringázol
  • Férfiak és nők számára egyaránt ideális
  • A kiváló MTB és országúti kerékpár sisak az egyik legfontosabb kiegészítő biciklizés közben
  • EN 1078 tanúsítványt kapott
  • Antiallergén belső béléssel büszkélkedhet
  • A hasznos R2 kerékpáros sisak becsatolása csatos öv segítségével történik
  • M méretű
  • Azért, hogy ne legyen kellemetlen az izzadás 24 szellőzőlyukat raktak rá
  • Manapság a forgatható kerék már alapfelszereltségnek számít
  • 58és58 cm fejkörméret között lehet használni

Szuper felszereltséggel örvendeztet meg

A praktikus R2 kerékpáros sisak kiváló kiegészítői élvezetesebbé teszik a túrázást. A szellőzőnyílásokat hálóval látták el, amely megakadályozza, hogy a rovarok berepüljenek a sisak alá. Manapság a forgatható kerék már alapfelszereltségnek számít, amellyel a méret pontosan a fejhez igazítható. A belső párnás bélés antibakteriális védelemmel rendelkezik.

A nagyszerű R2 kerékpáros sisak kiváló minőségét mindenki nagyra értékeli

A remekül kivitelezett sisak megvéd a fejet ért kellemetlen ütődésektől. A praktikus R2 kerékpáros sisak rögzítése csatos öv segítségével lehetséges. Ha erős a fény, jól jön a szuper eltávolítható napellenző, amely megadja a szemnek a szükséges védelmet.

Súly:

240 g

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: R2 LUMEN ATH18A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si R2 LUMEN ATH18A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si R2 LUMEN ATH18A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte R2 LUMEN ATH18A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte R2 LUMEN ATH18A.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ