Shop roku Shop roku

Zyxel XGN100F 10G SFP+

Termékkatalógus
Zyxel XGN100F 10G SFP+
5 1 értékelés
Hálózati kártya - belső, LAN csatlakozás, PCI Express male csatlakozó, 1 LAN csatlakozó, QoS és plug and play
55 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Zyxel22_06 Termékszám:  XGN100F-ZZ0101F Gyártó honlapja:
Zyxel XGN100F 10G SFP+ 55 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Zyxel XGN100F 10G SFP+

10G PCIe hálózati adapter SFP+ porttal

Szerezd be a Zyxel XGN100F hálózati adaptert, és tapasztald meg a hihetetlen, 10 Gbps sebességet! Ez megkönnyíti az összes sávszélesség-igényes feladat kezelését munkahelyi és otthoni környezetben egyaránt. A nagyméretű fájlok letöltése és feltöltése, a 8K felbontású streamelés vagy az alacsony késleltetésű játékok lejátszása mind lehetővé válik. A QoS technológiának hála akulcsfontosságú feladatok prioritást élveznek majd, így a lehető legjobb eredmény érhető el. A Zyxel XGN100F hálózati kártya túlmelegedése miatt pedig még nagy igénybevétel esetén sem kell aggódnod, mivel hatékony hűtőbordával is ellátták.

  • Sebesség: 10 Gb/s
  • Ideális megoldás 8K videók streameléséhez, nagy fájlok feltöltéséhez és letöltéséhez vagy alacsony késleltetésű játékokhoz
  • A QoS technológia a kulcsfontosságú alkalmazások számára automatikusan prioritást ad a sávszélesség kihasználására
  • A zökkenőmentes működés érdekében a hálózati kártya beépített hűtőbordával rendelkezik
  • PCI-E Gen-3 interfész

A Zyxel XGN100F hálózati kártya 10 Gbps sebességet biztosít

A Zyxel hálózati kártya a gigabites Ethernetnél akár 10-szer gyorsabb csatlakozást biztosít. Ez megkönnyíti az olyan igényes feladatok kezelését, mint a nagyméretű fájlok átvitele, az alacsony késleltetésű játékok lejátszása vagy a 8K streaming.

Zyxel XGN100F 10G SFP hálózati kártya

Hatékony hűtés a megszakítás nélküli működéshez

A Zyxel hatékony hűtőbordát épített a hálózati kártyába. A PCI-E Gen-3 interfész pedig az egyszerű telepítésben jeleskedik, így nagy teljesítményű és nagy sebességű hálózat hozható létre.

Zyxel XGN100F 10G SFP hálózati kártya

A Zyxel XGN100F megbízható, 10 Gbps sebességet biztosít

A Zyxel XGN100F hálózati kártyát elsősorban azoknak tervezték, akik számára fontos a  minőség és nagy sebességű adatátvitel - otthon vagy az irodában. A hálózathoz való megbízható hozzáférésről az optikai szálak gondoskodnak. 

Zyxel XGN100F 10G SFP hálózati kártya

QoS - a sávszélesség priorizálása

A Quality-of-Service (QoS) technológia segítségével a Zyxel XGN100F automatikusan prioritást ad a kulcsfontosságú alkalmazások számára a sávszélesség kihasználása szempontjából. Ne aggódj, ha nagyméretű fájlokat kell letöltened, mivel az internetezés, a játék és a streaming mindeközben teljesen zökkenőmentes marad.


Paraméterek

Összehasonlít
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zyxel XGN100F 10G SFP+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel XGN100F 10G SFP+ síťová karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zyxel XGN100F 10G SFP+ sieťová karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zyxel XGN100F 10G SFP+ Netzwerkkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zyxel XGN100F 10G SFP+ Netzwerkkarte.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ