Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AP+ plus nový vizuál

Zyxel XGN100C 10G RJ45

Termékkatalógus
Zyxel XGN100C 10G RJ45
Hálózati kártya - belső, LAN csatlakozás, PCI Express male csatlakozó, RJ-45 female csatlakozó, 1 LAN csatlakozó, QoS és plug and play
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Zyxel22_05 Termékszám:  XGN100C-ZZ0101F Gyártó honlapja:
Zyxel XGN100C 10G RJ45 51 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Zyxel XGN100C 10G RJ45

10G PCIe hálózati adapter SFP+ porttal

Szerezd be a Zyxel XGN100C hálózati adaptert, és tapasztald meg a hihetetlen, 10 Gbps sebességet! Ez megkönnyíti az összes sávszélesség-igényes feladat kezelését munkahelyi és otthoni környezetben egyaránt. A nagyméretű fájlok letöltése és feltöltése, a 8K felbontású streamelés vagy az alacsony késleltetésű játékok lejátszása mind lehetővé válik. A QoS technológiának hála akulcsfontosságú feladatok prioritást kapnak, így a lehető legjobb eredmény érhető el. A Zyxel XGN100C hálózati kártya túlmelegedése miatt pedig még nagy igénybevétel esetén sem kell aggódnod, mivel hatékony hűtőbordával látták el.

  • Sebesség: 10 Gb/s
  • Ideális megoldás 8K videók streameléséhez, nagy fájlok feltöltéséhez és letöltéséhez vagy alacsony késleltetésű játékokhoz
  • A szabványos Gigabit és Fast Ethernet szabványokkal visszafelé kompatibilis
  • A QoS technológia automatikusan prioritást ad a kulcsfontosságú alkalmazások számára a sávszélesség kihasználása szempontjából
  • A problémamentes működés érdekében a hálózati kártya beépített hűtőbordával rendelkezik
  • PCI-E Gen-3 interfész

A Zyxel XGN100C hálózati kártya 10 Gbps sebességet biztosít

A Zyxel hálózati kártya a gigabites Ethernetnél akár 10-szer gyorsabb csatlakozást biztosít. Ez megkönnyíti az olyan igényes feladatok kezelését, mint a nagyméretű fájlok átvitele, az alacsony késleltetésű játékok lejátszása vagy a 8K streaming.

Zyxel XGN100C 10G RJ45 hálózati kártya

Hatékony hűtés a megszakítás nélküli működéshez

A Zyxel hatékony hűtőbordát épített a hálózati kártyába. A PCI-E Gen-3 interfész pedig az egyszerű telepítésben jeleskedik, így nagy teljesítményű és nagy sebességű hálózat hozható létre.

Zyxel XGN100C 10G RJ45 hálózati kártya

A Zyxel XGN100C visszafelé kompatibilis, multi-gigabites kapcsolatot biztosít

A Zyxel XGN100C hálózati kártyát elsősorban azoknak tervezték, akik számára fontos a minőség és a nagy sebességű adatátvitel - otthon vagy az irodában. Használd ki a 10G, 5G és 2,5G multigigabites sebesség minden előnyét, valamint a szabványos Gigabit és Fast Ethernet visszafelé kompatibilitását.

Zyxel XGN100C 10G RJ45 hálózati kártya

QoS - a sávszélesség priorizálása

A Quality-of-Service (QoS) technológia segítségével a Zyxel XGN100C automatikusan rangsorolja a sávszélességet a kulcsfontosságú alkalmazások számára. Ne aggódj a nagy fájlok letöltése miatt, mivel közben is teljesen zökkenőmentesen internetezhetsz, játszhatsz vagy streamelhetsz.


Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zyxel XGN100C 10G RJ45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel XGN100C 10G RJ45 síťová karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zyxel XGN100C 10G RJ45 sieťová karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zyxel XGN100C 10G RJ45 Netzwerkkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zyxel XGN100C 10G RJ45 Netzwerkkarte.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ