Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín

Termékkatalógus
Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín
4,8 4 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, tok a csomag része, 2,7 m hosszú kábel, kék kivitel
Kód:  DYSFV678 Termékszám:  DS-426081-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A közkedvelt DYSON gyártó által készített hajszárító nagyszerű választás, hogy ezt elérd. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító motorja erős, és hosszú élettartamot kínál, teljesítményfelvétele pedig 1600 W. 3 sebességfokozat közül választhatsz, és 4 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajtincsek körül. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy szakaszonként formázd a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín ...
Hajszárító Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín ...

A neves Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A közkedvelt DYSON hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Sima és puha hajat biztosít az ionizátornak köszönhetően
  • A hajszárító motorja erős, teljesítményfelvétele pedig: 1600 W
  • 3 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 4 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 2,7 m
  • Gyors bemelegedés funkció
  • A csomagban benne lesz többek között egy tok
  • Színe: kék

Ionok az egyenletes és puha hajért

A neves DYSON hajszárító lenyűgöz vonzó kialakításával és a hajat ápoló funkciókkal A tökéletes frizura első számú lépése a megfelelő hajszárítás, hogy sima alapot hozz létre, mielőtt göndöríted vagy kivasalod a hajad. A híres DYSON hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. A haj fényes, puha és természetesen szép marad. Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt. Gyors bemelegedés funkcióval büszkélkedhet, így nem kell időt vesztegetned a kívánt hőmérsékletre való várakozással. A csomagban a közkedvelt DYSON hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók tok.

Hajszárító Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín ...

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ