30 dnů na vrácení Guzzanti

L'Oréal SteamPod 3

Termékkatalógus
L'Oréal SteamPod 3
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 75 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 158 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fehér kivitel, mozgó simítólapok
Kód:  LORZV515 Termékszám:  3474637135515

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

L'Oréal SteamPod 3

Gyönyörű és egészséges kinézetű hajra vágysz? A karácsonyi csomagban kapható L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasaló nagyszerű segítség a haj simára vasalásához, azonnali hajszárításhoz vagy gyönyörű laza és lapos hullámok készítéséhez. 180°C és 210°C közötti hőmérséklet-tartományt kínál.A L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasaló Pro-Keratin technológiát használ, amely a nagy gőznyomással kombinálva védi a hajat. Az eredmény egészséges kinézetű és fényes haj. Ezenkívül a kivehető fésűvel "S" alakúra göndörítheted hajad.

A  L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasaló  legfőbb jellemzői

  • Hajvasaló gőzöléssel
  • Hőmérséklet-tartomány 180 °C és 210 °C között
  • A L'Oréal SteamPod 3.0 vasaló Pro-Keratin technológiát használ
  • A levehető fésűvel "S" alakban göndörítheted a hajad
  • Gyönyörűen sima haj a L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasalóval
  • A hajvasaló tökéletes formázást tesz lehetővé
  • Laza vagy lapos hullámok létrehozása
  • Gyönyörű karácsonyi csomagolás

Formázd kíméletesen a hajad a L'Oréal SteamPod 3.0 gőzölős vasalóval

A L'Oréal SteamPod 3.0 gőzölős vasalóval minden alkalomra tökéletes frizurát varázsolhatsz. A hajvasaló segítségével könnyen és kíméletesen formázhatod hajad. Gyönyörűen elegáns sima hatás érhető el a gőz segítségével. A haj gyönyörűen puha, fényes és természetesen egészséges lesz. A legjobb eredmények és a göndörödés ellen használd a Steampod hajápoló termékeit. A hajvasaló Pro-Keratin technológiáthasznál, amely a nagy gőznyomással kombinálva megvédi a hajat a hőhatástól. 

Lapos hullámok az eltávolítható fésűvel

A L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasaló segítségével a lapos hullámokat két perc alatt elsajátíthatod. A levehető fésűvel göndörítsd hajad "S" formára. Aztán ismételd meg ezt a folyamatot az egész hajkoronán. 

Hajkiegyenesítő L'Oréal SteamPod 3

Sima haj a L'Oréal hajvasalóval

Sima hajra vágysz?  A L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasalóval tökéletes megjelenést biztosíthatsz magadnak. Először szárítsd meg a hajat, és oszd szakaszokra. Kezdd a hajvasalást a hajtövektől lassan lefelé haladva.

Hajkiegyenesítő L'Oréal SteamPod 3

Laza hullámok létrehozása

A L'Oréal SteamPod 3.0 vasalóval laza hullámokat készíthetsz. A hajat szakaszokra osztva tekerd a vasaló köré. A természetes megjelenés eléréséhez göndörítsd a hajat az arctól távolabbra.

Hajkiegyenesítő L'Oréal SteamPod 3

Azonnali formázás

A L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasaló segítségével azonnali formázhatsz és simíthatsz - gyorsan és egyszerűen. A megszárított hajat oszd szakaszokra, a hajtövektől kezdve, ezután lassan haladj lefelé a L'Oréal SteamPod 3.0 hajvasalóval. 



Paraméterek

Ország
Csehország Kész!
Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
210 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
210 °C Kész!
Min. hőmérséklet
180 °C Kész!
Teljesítmény
158 W Kész!
Bemelegedési idő
75 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,5 m Kész!
Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'Oréal SteamPod 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'Oréal SteamPod 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte L'Oréal SteamPod 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte L'Oréal SteamPod 3.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ