AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Daily Collection HR2543/90 700W rúdmixer

Termékkatalógus
Daily Collection HR2543/90 700W rúdmixer
Botmixer - 700 W teljesítmény, turbo sebesség, habverés, keverőedény, habverő és mini aprító mellékelve, fém keverőszár
Szuper ár
19 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHITM634 Termékszám:  HR2543/90 Gyártó honlapja:
Daily Collection HR2543/90 700W rúdmixer 19 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

23 020 Ft
Szett megvásárlása

Daily Collection HR2543/90 700W rúdmixer

Philips Logo

Daily Collection  HR2543/90 700W rúdmixer



Gyors és hatékony keverés egy gombnyomással

Élvezd a friss hozzávalókból készült egészséges fogásokat, amikor csak szeretnéd. A nagy teljesítményű Philips ProMix Daily Collection botmixerrel és gazdag tartozékaival egy pillanat alatt feldolgozhatod a kiválasztott hozzávalókat az igényeid szerint, mindez csupán egyetlen gombnyomásba telik. Afejlett ProMix Advanced technológia gondoskodik a hozzávalók tökéletes összedolgozásáról, a készülék egyedülálló háromszögletű feje pedig biztosítja a hozzávalók optimális elkeverését. Nem szükséges aggódnod amiatt, hogy összefröcskölöd a konyhapultot, a készüléket úgy tervezték, hogy megakadályozza a folyadék kifröccsenését a késekről. Akészlet tartalmazza az áttetsző keverőtálat, amelyben készíthetsz például tökéletes gyümölcsös smoothie-t vagy különféle szószokat. A rendkívül nagy teljesítményű motornak és a turbó üzemmódnak hála használhatsz igazán kemény nyersanyagokat is. A kompakt aprító nagyszerű a hagymák, gyógynövények, sajt vagy csokoládé aprításához. Könnyedénrögzítheted a rozsdamentes acél habverőt a készülék házához, ezáltal könnyű a palacsintatészta, a házi készítésű majonéz vagy a könnyed krémek elkészítése.

Philips HR2543/90 botmixer

ProMix Advanced technológia a tökéletes eredményért másodpercek alatt

Philips HR2543/90 botmixer

Erőteljes 700 W-os motor

Philips HR2543/90 botmixer

Intuitív vezérlés

Philips HR2543/90 botmixer

Tökéletes keverés egyszerűen

Ezzel a sokoldalú konyhai készülékkel még könnyebb az ételek elkészítése! A Philips ProMix Daily Collection használata ennél könnyebb nem is lehetne: a készülék markolatán található gomb megnyomásával kezdheted meg a nagy teljesítményű keverést. A keverőtalp eltávolítása illetve a konyhai kiegészítők rögzítése ugyanilyen könnyű és intuitív.

Philips HR2543/90 botmixer

Erőteljes motor

Az egyedülálló Philips HR2543/90 kézi mixer megbízható 700 W-os motorral rendelkezik. Megbirkózik még a legkeményebb alapanyagokkal is, lehetővé teszi a keverést, az aprítást és a habverést tökéletes végeredményekkel néhány pillanat alatt.

Philips HR2543/90 botmixer

ProMix Advanced technológia

A különleges ProMix technológiát Németországban, a neves stuttgarti egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki, garantálja a gyorsabb és alaposabb keverést. A mixer háromszög alakú fejjel készült, ez teszi lehetővé a nyersanyagok optimális áramlását a legjobb végeredmény eléréséhez.

Philips HR2543/90 botmixer

Turbó funkció az extra teljesítményért

A Philips HR2543/90 ProMix Daily Collection kézi mixer képes még a legkeményebb hozzávalók kezelésére is, tökéletesen dolgozza fel azokat a kívánt állagúra. A készülék turbo funkcióval is rendelkezik az extra teljesítményért. Ehhez csupán egyetlen gombot szükséges megnyomni.

Philips HR2543/90 botmixer

Fém keverőtalp

A ProMix Daily Collection nélkülözhetetlen konyhai segítőtárs, széleskörű hozzávalók feldolgozására alkalmas. A készülék fém talpa rendkívül ellenálló és egyetlen gombnyomással eltávolítható. Ugyanilyen könnyedén helyettesítheted a praktikus rozsdamentes acél habverővel vagy helyezheted rá a készülék markolatát akompakt aprítóra.

Philips HR2543/90 botmixer

Keverés rendetlenség nélkül

A Philips HR2543/90 kézi mixerrel bármilyen hozzávalót pillanatok alatt feldolgozhatsz, miközben a konyhapult tiszta marad. A pengesapka különleges formatervezésű háromszög alakban készült hullámos szélekkel, felfogja még a legkisebb csepp levet vagy szószt is, amely egyébként összekoszolná a konyhapultot.

Philips HR2543/90 botmixer

Egyedi design

A Philips ProMix Daily Collection kézi mixer kezelése igazán könnyű. Ergonomikus formatervezéssel készült, amely remekül illik a kézbe, egyáltalán nem csúszik.

Philips HR2543/90 botmixer

Multifunkcionális tartozékok

A Philips HR2543/90 kézi mixer multifunkciós kiegészítőkkel rendelkezik, így játszi könnyedséggel dolgozhatod fel a kiválasztott nyersanyagokat. A kompakt aprító alkalmas a hagymák, fűszernövények, sajt vagy csokoládé felaprítására pillanatok alatt. A rozsdamentes acél habverő nagyszerű tojáshab, majonéz vagy légiespalacsintatészta készítéséhez. A klasszikus keverő tökéletes választás a szuper szószok, gyümölcsös smoothie-k vagy zöldséglevesek gyors elkészítéséhez. Emellett a készlet tartalmazza még a praktikus áttetsző tálat kiöntőnyílással.

Műszaki adatok

Kiegészítők

XL aprító

igen

Dupla tartály

igen

A kialakítás jellemzői

Ház anyaga

Műanyag

Rúd anyaga

Fém

Design

Szín

Fekete

Általános lEírás

Sebességbeállítás

2 (beleértve a Turbo funkciót)

Műszaki adatok

Fogyasztás

700 W

Szolgáltatás

2 év globális garancia

igen

Származási ország

Gyártási hely 

Kína

További jellemzők

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Funkciók
Habverés Kész!
Tulajdonságok
Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Fém Kész!
Tartozékok
Keverőedény, Habverő, Mini aprító Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Habverés Kész!
Tulajdonságok
Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Fém Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Keverőedény, Habverő, Mini aprító Kész!

Sebesség

Teljesítmény
700 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Daily Collection HR2543/90 700W rúdmixer
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ