Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Olympia NC 620

Termékkatalógus
Olympia NC 620
Bankjegyszámláló - az euró (euro), a TRY (török líra) és az SEK (svéd korona) válogatott és nem válogatott bankjegyek darabszámát és értékét számolja, más pénznemeknél csak a bankjegyek darabszámát számolja, 1800 bankjegy/perc, bemenet 500 bankjegyre
Kód:  OLM030a Termékszám:  947730620

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympia NC 620

Az OLYMPIA NC 620 egy multifunkcionális bankjegyszámláló, amely nemcsak a bankjegy darabokat számlálja meg, hanem képes összeszámolni a szétválogatott és szét nem válogatott bankjegyek értékét, és ellenőrizni azok hitelességét. Az eurós bankjegyek, a török líra és a svéd korona esetében összeadja az értéket és megállapítja a darabszámot, megbirkózik a különféle bankjegyek vegyes csomagjával is,hitelességüket UV, MG, MT, DD, IR és CIS érzékelők segítségével ellenőrzi. Az amerikai dollár számlálásakor darabszámot állapít meg és UV, MG és IR szenzorok segítségével ellenőrzi a hitelességet. Egyéb pénznemek esetében darabokat számlál, hitelesség ellenőrzése nélkül.Biztosan értékelni fogod az egyszerű kezelhetőséget és használatot. Mindössze annyit kell tenned, hogy bekapcsolod a számítógépet, hagyod felmelegedni, kiválasztod a pénznemet, majd behelyezed a bankjegyeket az adagoló rekeszbe. Az OLYMPIA NC 620 ekkor automatikusan megkezdi a számlálást, amelyet manuálisan is elindíthatsz.

Az OLYMPIA NC 620 bankjegyszámláló legfontosabb jellemzői

  • Többfunkciós bankjegyszámláló
  • Bankjegy darabokat számlál, összeszámolja a szétválogatott és szét nem válogatott bankjegyek értékét, és ellenőrizni azok hitelességét
  • Az eurós bankjegyek, a török líra és a svéd korona esetében összeadja az értéket és megállapítja a darabszámot és a hitelességet
  • Az amerikai dollár számlálásakor megszámolja a darabokat és ellenőrzi a hitelességet
  • Egyéb valuták esetében darabokat számol, de nem ellenőriz hitelességet
  • Rendkívül könnyen használható
  • A bankjegyek megbízható vizsgálatát hat érzékelő garantálja
  • Az OLYMPIA NC 620 készüléken 4 számlálási mód állítható be
  • Hibás bankjegy esetén a számlálás leáll
  • 1-999999  darab 0,08-0,18 mm vastag bankjegy megszámlálására képes
  • 1800 bankjegy / perc sebességgel számlál
  • Képes előre meghatározott darabszámú bankjegy adagolására
  • Az OLYMPIA NC 620 szokványos hálózati csatlakozó segítségével csatlakoztatható
  • A bemeneti nyílás kapacitása 500, a kimenetié pedig 200 bankjegy
  • Szín: fekete-szürke

Az OLYMPIA bankjegyszámláló hat érzékelő segítségével ellenőrzi a bankjegyek eredetiségét

Az OLYMPIA NC 620 bankjegyszámláló hat érzékelővel felszerelt, melyek garantálják a bankjegyek megbízható vizsgálatát. Az UV-érzékelő ellenőrzi az ultraibolya fényre érzékeny biztonsági elemeket, az MG-érzékelő mágneses tintával nyomtatást keres, az MT-érzékelő pedig ellenőrzi a mágneses kódot. A DD érzékelő a bankjegyek szélességét érzékeli, az IR érzékelő megtalálja a kettős, azaz összetapadt bankjegyeket,a CIS érzékelő a bankjegyek virtuális formáját szkenneli be, amely fokozza a címletek felismerésének megbízhatóságát.

OLYMPIA NC 620 négy üzemmódra képes

Az OLYMPIA NC 620 számlálón négyféle üzemmódot állíthatsz be, nevezetesen a számlálást, az összeadást, az adagolást és az osztályzást. Számlálás esetén a készülék megszámolja a behelyezett bankjegyeket, és megjeleníti azok darabszámát a kijelzőn. Ha kivetted a bankjegyeket a rekeszből és újakat helyezel be, nulláról indul újra a számlálás.Számláláskor megszámolja a bankjegyeket, megjeleníti azok számát, és amikor eltávolítod a bankjegyeket a rekeszből és új köteget helyezel be, folytatja a számlálást. Az adagolás ezen felül előre meghatározott mennyiségű darabszámban is lehetséges. Egyszerűen állítsd be a köteg nagyságát 1-999 darab között, helyezd be bankjegyeket, és a készülék visszaszámolja a megadott darabszámot. Lehetőség vanválogatási mód beállítására is, melynek során a bankjegyszámláló az első bankjegyet tekinti mérvadónak és leáll, ha valamelyik bankjegy eltérő pénznemű.

Az OLYMPIA NC 620 bankjegyszámláló percenként legfeljebb 1800 bankjegy számlálására képes

Ha a behelyezett bankjegyek bármelyike hibásnak bizonyul a számlálás során, a számlálás leáll és a megfelelő hibakód jelenik meg a kijelzőn. Miután eltávolítottad a hibás bankjegyet, egyszerűen nyomd meg a Run/C gombot és a számláló zavartalanul működik tovább. A készülék 1-999999 darab 0,08-0,18 mm vastagságú bankjegy megszámlálására képes. Az érték megállapítását percenként 600 vagy 100 darab bankjegy sebességgel végzi, míg a darabszám megállapítását 1500 vagy 1800 darab bankjegy/ perc sebességgel. A bemeneti nyílás 500 bankjegy befogadására alkalmas, a kimeneti pedig 200. A készüléket egy klasszikus hálózati csatlakozó táplálja, és biztosan értékelni fogod a rendkívül csendes működést is. Az OLYMPIA NC 620 alkalmas bankokba,pénzváltókba és minden olyan egységbe, ahol készpénzzel dolgoznak.

Mérete:
28,8 × 28,5 × 28,5 cm

Tömege:
6,2 kg

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Papírpénz Kész!
Sebesség
1 800 db/perc Kész!
Adagoló kapacitása
500 db Kész!
Funkciók
Adagolás, Autostop, Számolás, Számlálás, Érték kiszámítása Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Típus
Papírpénz Kész!
Sebesség
1 800 db/perc Kész!
Adagoló kapacitása
500 db Kész!
Funkciók
Adagolás, Autostop, Számolás, Számlálás, Érték kiszámítása Kész!
Felszerelés
Ellenőrzés UV fénnyel, LCD kijelző, MG elemek ellenőrzése, MT elemek ellenőrzése, IR ellenőrzés, Méretek ellenőrzése, CIS ellenőrzés Kész!

Csomagolás

Csomag része
Szerviz és karbantartási készlet, Tápkábel Kész!

Méret & súly

Szélesség
288 mm Kész!
Magasság
285 mm Kész!
Mélység
285 mm Kész!
Tömeg
6,2 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA NC 620. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympia NC 620. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympia NC 620.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ