Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DERMACOL Gold Elixír 2022 Szett

Termékkatalógus
DERMACOL Gold Elixír 2022 Szett
5 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: 2x arckrém, maszk - 7 491,38 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8380 Termékszám:  8595003126052 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Gold Elixír 2022 Szett

A Gold Elixir kozmetikai ajándékcsomag fiatalító kaviárosnappali krémet, éjszakai krémet és kaviáros maszkot tartalmaz. A DERMACOL Gold Elixir 2022 szettet a nagyon érett bőrre, különösen az 50 év feletti nők számára tervezték. A kaviárkivonatot tartalmazó speciális bőrgyógyászati termékek helyreállítják és regenerálják a bőr sejtstruktúráját, és lassítják az öregedési folyamatot. A készletben található termékek nárciszhagyma kivonatot tartalmaznak, amely kiegyenlíti a mély ráncokat, feszesíti a bőrt és növeli annak rugalmasságát, valamint omega 3 és 6 zsírsavakat, amelyek táplálják a száraz bőrt és segítenekhelyreállítani a bőrgátat. A nemes olajoknak és a sheavajnak köszönhetően a Gold Elixir 2022 készlet puhítja a bőrt. 

A DERMACOL Gold Elixir 2022 kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Kozmetikai készlet a speciális kollekcióból az érett bőrre
  • A Dermacol Gold Elixir készlet tartalmaz egy fiatalító kaviáros nappali krémet, fiatalító kaviáros éjszakai krémet és egy kaviáros maszkot
  • A DERMACOL ajándékcsomag luxus díszdobozban kerül forgalomba
  • A bőrmaszk mélyen fiatalít, helyreállítja a bőrsejtek szerkezetét és lassítja az öregedési folyamatot 
  • A Dermacol Gold Elixir Caviar nappali krém kaviárral, omega 3 és 6 zsírsavakkal, valamint shea vajjal helyreállítja a bőr sűrűségét és feszességét
  • A hipoallergén, fiatalító kaviár éjszakai krémnek köszönhetően a bőr felfrissül és láthatóan kisimul
  • A DERMACOL Gold Elixir 2022 kozmetikai készlet nagyszerű ajándék minden nőnek, aki szeret vigyázni magára

A DERMACOL Gold Elixir Caviar Mask energetizálja a bőrt és javítja annak természetes funkcióit

Ez a mélyfiatalító krémmaszk kaviárkivonattal helyreállítja a bőr sejtstruktúráját és lassítja az öregedési folyamatot. A változás azonnal hatályba lép és láthatóvá válik. A gyengéd, fehérjében gazdag textúra energetizálja a bőrt, valamint javítja a bőr természetes funkcióit és nedvességmegtartó képességét. Visszaadja a fényes és ragyogó megjelenést. Az arcmaszk feszesíti az arc kontúrjait, és elősegíti a bőr rugalmasságát és feszességét. A kaviár mélyen hidratálja és regenerálja a bőrt, energiát és frissességet kölcsönöz. Az eredmény egészséges, természetes tónusúbőr, már első pillantásra. Vigyázz megfelelően a bőrödre, és az meghálálja a szépségével! 

Az arckontúrok világosabbak lesznek, a bőr felfrissül és láthatóan kisimul

A Dermacol Gold Elixir Caviar Day Cream és annak éjszakaiváltozata megakadályozza a hormonális aktivitás csökkenését, így lassítja az öregedés jeleit. Mindkét krém regenerálja a sejtstruktúrát. A nárciszhagyma kivonat kiegyenlíti a mély ráncokat, biztosítja a rugalmasságot és feszesít. Az Omega 3 és 6 segít táplálni a száraz bőrt és felgyorsítja a bőrgát helyreállítását. Ezt a hatékony keveréket továbbá nemes olajok egészítik ki shea vajjal, hogy a bőrt puhává tegyék. A nappali krém béta-karotinnal és E-vitaminnal ellátott UV-szűrőket is tartalmaz. Ezek az összetevők megvédik a bőrt a napfény káros hatásaitól. 

A csomag tartalma:
Gold Elixir fiatalító kaviár nappali krém 50 ml
Gold Elixir fiatalító kaviár éjszakai krém 50 ml
Gold Elixir fiatalító maszk kaviárral 2 × 8 ml


Összetétel

DG krém: Aqua, Gliceril-sztearát, Cetearyl izononanoát, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propilénglikol, Cetil-alkohol, Persea Gratissima Oil, Kapril/kaprikus triglicerid, Octyldodecanol, Ceteareth-25, Butil-metoxidibenzoil-metanil-szemetanil-metanil oleoetil-metanil, Glicerin, Narcissus Tazetta hagymakivonat, Hidrogénezett olívaolaj, Olea Europaea gyümölcsolaj, El nem szappanozható Olea Europaea olaj, Argania Spinosa olaj, Glicerin-linoleát, Glicerin-linoleát, Glicerin-linoleát, Gliceril-lamintraktikoleát, Gliceril-aminotraktoleát, Gliceril-aminotraktoleát, Nátrium-glikrilát, Paraffinum Liquidum, Trideceth-6, Glicin szójaolaj, Daucus Carota Sativa gyökérkivonat, Béta-karotin, Tokoferil-acetát, Aszkorbil-palmitát, citromsav, az edta dinátrium sója, ethylhexylglycerin, fenoxyethanol, metilparabén, etilparabén, propilparaben, Bht, parfüm.
Éjszakai krém: Aqua, Glicerin-sztearát, Glicerin, Persea gratissima olaj, Butyrospermum parkii máslo, Macadamia ternifolia spermaolaj, Izopropil- mirisztát, Ceteareth-25, A Prunus armeniaca magjából nyert olaj, panthenol, Olej z jader Argania olivový olej, Ovocný olej olej Olea europaea Nezmýdelitelný olej z Olea europaea, Tokoferil-acetát, Extrakt z cibule narcissus tazetta, Kaviárkivonat, Kapril/kaprinsav-triglicerid, Laminaria ochroleuca kivonat, Cetearyl olivát, Olíva szorbitán, Glicerin-linoleát, Glicerin-linolénát, Glicin szója szterin, Propilénglikol, Carbomer, Glicin szójaolaj, Daucus carota kivonat, Béta-karotin, tokoferol, BHT, Aszkorbil-palmitát, Citromsav, trietanolamin, Dinátrium EDTA, Poliakrilát, Hydrogenovaný polydecen , Trideethanol , (Metil-, etil-, propil-, butil, izobutil)parabén, 1,2-hexándiol, 1,2-oktándiol, Tropolon, Parfüm

Paraméterek

Űrtartalom
116 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Maszk, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
116 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Maszk, Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Gold Elixír 2022 Szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Gold Elixir Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Gold Elixír 2022 Set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ