AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BIODERMA Sensibio Karácsonyi csomag

Termékkatalógus
BIODERMA Sensibio Karácsonyi csomag
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: arckrém, maszk, micellás víz, szem- és sminklemosó, kozmetikai táska - 3 354,72 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8401 Termékszám:  725765188151 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Sensibio Karácsonyi csomag

A Bioderma Sensibio kozmetikai ajándékcsomag minden olyan nőnek örömet okoz, aki szeret gondoskodni bőréről. Karácsonyra vagy bármely más alkalomra ideális ajándékként. A Bioderma Sensibio ajándékcsomag egy arckrémet, egy szemmaszkot, egy 2-fázisú micellás vizet, valamint egy szem- és sminklemosót tartalmaz, mindezt egy elegáns táskában tárolva. Kényeztesd szeretteidet a legjobb bőrápolással a Bioderma Sensibio kozmetikai ajándékcsomagnak köszönhetően.

A Bioderma Sensibio kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Bioderma Sensibio kozmetikai ajándékcsomag minden nő számára alkalmas
  • Tökéletes ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra
  • Arckrémet, szemmaszkot, micellás vizet és sminklemosót tartalmaz
  • Minden egy stílusos tasakba van csomagolva
  • A Defensive Rich krém védi a bőrt a külső hatásoktól
  • A Bioderma Sensibio H2O kétfázisú szem- és sminklemosó gyengéden tisztítja a bőrt
  • A micellás víz megelőzi az irritációt, minimalizálja a bőrpírt és nyugtatja a bőrt
  • Ráadásként egy szemmaszk és egy kozmetikai táska is a tiéd

A Bioderma krém védi a bőrt a külső hatásoktól

A Bioderma Sensibio Defensive Rich krém gazdag és tápláló textúrájával gyönyörködtet, amely erősíti és táplálja a bőrt, valamint aktiválja a bőr saját védekező mechanizmusait. A karnozinnal és E-vitaminnal dúsított krém akár 94 %-os hatékonysággal védi a bőrt a mindennapi hatásoktól. A készítmény gyorsan behatol a bőrbe. Érzékeny bőrűek is használhatják, mivel bőrgyógyászatilag tesztelt. Smink alá alapozónak is használható. A Bioderma Sensibio krém ideális mindennapi társ.

Kíméletes tisztítás a sminklemosóval

A Bioderma Sensibio sminklemosó gyengéden tisztítja a szem és az ajkak körüli bőrt. Kellemetlen súrlódás és zsíros érzet nélkül megszabadít az intenzív és erős sminktől, valamint az egyéb szennyeződésektől. A vízálló sminket is képes kezelni. A bőrgyógyászatilag aktív összetevők kiegyensúlyozott keveréke nyugtatja, hidratálja és helyreállítja a bőrgátat. A Bioderma Sensibio H2O eye kétfázisú micellás sminklemosó túltesz az egyszerű bőrtisztításon. A két fázis optimális arányát kínálja. 70 % micellás vizet és 30 % hatékony olajfázist kombinál, így kíméletesen bánika szemhéj érzékeny területével. Bőrödet olyan bőrgyógyászatilag aktív összetevők ápolják, mint a B5 provitamin és a természetes cukrok. A sminklemosó fiziológiás pH-val büszkélkedhet, így a bőr számára toleráns. Akkor is gond nélkül használhatod, ha kontaktlencsét viselsz.

A micellás víz tökéletesen tisztává varázsolja a bőrt

A Bioderma Sensibio H2O micellás víz kiváló kozmetikai termék a smink kíméletes eltávolítására és a bőr mélytisztítására. Megelőzi a bőrirritációt, minimalizálja a bőrpírt és nyugtató hatású. A micellás víz megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől és a sminkektől. A termék puhítja, hidratálja és tökéletesen tisztává varázsolja a bőrt. A BIODERMA Sensibio H2O micellás víz normál és száraz, illetve érzékeny bőrre alkalmas. A benne lévő micellák hatékonyan emulgeálják a szennyeződéseket, miközben megőrzik a bőr természetes egyensúlyát. A könnyűsminkeltávolítást szolgálják, amely nem igényel öblítést. Ezenkívül nem irritálja a szemet, nem szárítja a bőrt és nem tömíti el a pórusokat. Kényeztesd magad a BIODERMA Sensibio H2O micellás vízzel, és add vissza annak energiáját, puhaságát és frissességét.

A csomag tartalma:
Arckrém 40 ml
Sminklemosó 125 ml 
Micellás víz 100 ml
Maszk
Táska


Összetétel

Sensibio H2O AQUA/WATER/EAU, PEG-6 KAPRIL-KAPRIL-GLICERIDEK, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (UBORKA) GYÜMÖLCSKIVONAT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. [BI 446] Sensibio H2O szem AQUA/WATER/EAU, ISOHEXADECANE, ISODODECANE, PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PANTHENOL, SODIUM CITRATE, MANNITOL, XYLITOL, RÉZ-GLÜKONÁT, CITRIC ACID, CETRIMONIUM-BROMID, RHAMNOSE, POLIGLICERIL-10 LAURÁT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 766] Sensibio Defensive gazdag AQUA/WATER/EAU, GLICERIN, DICAPRYLYL ETHER, GLIKOL-PALMITÁT, BUTILÉN GLYCOL, CETYL PALMITATE, GLICERIN-SZTEARÁT CITRATES, SQUALANE, SZACHARÓZ-SZTEARÁT, TRIDECYL TRIMELLITATE, GLICERIL-DIBEHENÁT, POLYSORBATE 60, PENTYLENE GLYCOL, TRIBEHENIN, GLYCERYL BEHENATE, AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT CROSSPOLYMER, KAPRILIL-GLIKOL, CARNOSIN, HIDROXIETIL-AKRILÁT/ NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL TAURÁT KOPOLIMER, MANNITOL, XYLITOL, TOKOFEROL, SALVIA MILTIORRHIZA VIRÁG/ LEVÉL/GYÖKÉR KIVONAT, RHAMNOSE, GLYCINE SOY (SOYBEAN) OIL, SZORBITÁN IZOSZTEARÁT, NÁTRIUM HYDROXID, PALMITOIL-TETRAPEPTID-10. [BI 2003]

Paraméterek

Űrtartalom
265 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
265 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Kozmetikai táska, Maszk, Micellás víz, Szem és sminklemosó, Testápoló krém Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Bőr- Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIODERMA Sensibio Karácsonyi csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Sensibio balíček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIODERMA Sensibio, vianočný balíček.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ