Akvizice ApF HU Shop roku

Garmin vivosmart5 White (méret: S/M)

Termékkatalógus
Garmin vivosmart5 White (méret: S/M)
4,2 14 értékelés
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
Változat
52 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PPviv5s2 Termékszám:  010-02645-11 Gyártó honlapja:
Garmin vivosmart5 White (méret: S/M) 52 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Garmin vivosmart5 White (méret: S/M)

A fitnesz karkötővel könnyebben odafigyelhetsz az egészségedre és a kondíciódra

Motiváld magad a mozgásra és az egészségesebb életmódra a Garmin vivosmart5 fitnesz karkötővel! A szilikon csuklópánt kényelmesen illeszkedik a kezedre, és ha akarod, egy pillanat alatt kicserélheted egy másikra. A karkötő tokja polikarbonátból készült, amely a szilikonpánttal együtt pozitívan hat a tömegére - a Garmin vivosmart5 mindössze 24,5 grammot nyom, és alig fogod érezni a kezeden. A fitnesz karkötő számostevékenységméréséről gondoskodik, beleértve a gyaloglást, futást, kerékpározást, jógát, fitneszgyakorlatokat és egyéb sportokat. Természetesen méri a pulzusszámot, a lépések számát, a testterhelést, valamint az alvás hosszát és minőségét. Az OLED érintőképernyőn minden szükséges információt és értéket látni fogsz. A Garmin csuklópánt vezérlését egy funkciógomb teszi még egyszerűbbé. A Garmin vivosmart5 Bluetooth-on keresztülpárosítható Android és Apple készülékkel. A beépített akkumulátor normál használat mellett akár 7 napig is képes üzemben tartani a karkötőt.

A Garmin vivosmart5 White (méret: S/M) fitnesz karkötő legfontosabb jellemzői

  • A szíjat bármikor lecserélheted, hogy a Garmin vivosmart5 készüléket a stílusodhoz vagy az alkalomhoz igazítsd
  • Az előző generációhoz képest a kijelző 66%-kal, 10,5 × 18,5 mm-re (0,41 × 0,73") nőtt
  • Az OLED kijelző felbontása 88 × 154 pixel
  • A Garmin vivosmart5 érintőkijelzőn és egy funkciógomb segítségével vezérelhető
  • A párosított telefonon keresztül hozzáférhetsz a GPS-hez a pontosabb tevékenységkövetés (futás, kerékpározás stb.) érdekében
  • A karkötő lehetővé teszi a balesetérzékelés (kiválasztott tevékenységekhez) vagy a segítségnyújtás funkció használatát, és vészhelyzet esetén a párosított telefonon keresztül információt küldhet az aktuális tartózkodási helyedről
  • A Garmin vivosmart5 méri a pulzusszámot, figyeli az alvás- és légzésszámot, kiszámítja a megközelítőleg elégetett kalóriákat és a lépések számát
  • Értesítések fogadása a párosított telefonról közvetlenül a karkötőre
  • Funkciók nőknek
  • Vízálló kialakítás — a Garmin karkötővel zuhanyozhatsz és úszhatsz is
  • Az akkumulátor 7 napos üzemidőt biztosít
  • A Garmin fitnesz karkötőt Bluetooth® Smart és ANT+® segítségével csatlakoztathatod az eszközeidhez
  • A Garmin vivosmart5 kompatibilis iPhone®, Android™ rendszerekkel

A Garmin vivosmart5 fitnesz karkötő egészségügyi funkciói

A karkötő és a mobilalkalmazás számos fontos mutatót követ az aktivitással, az egészséggel és a pihenéssel kapcsolatban. Például a következőkre számíthatsz:

  • Body Battery funkció — ez a funkció teljes áttekintést ad arról, hogy a szervezeted hogyan birkózik meg a terheléssel, és meghatározza, hogy eleget alszol-e, nem vagy-e túledzett stb. A test energiaértékét 0-tól 100-ig terjedő skálán fejezik ki.
  • Pulzusmérés csuklón — a Garmin fitnesz karkötő egész nap méri a pulzusszámodat, és figyelmeztet, ha az túl alacsony vagy túl magas.
  • Pulzoximéter – megtudhatod, hogy a tested hogyan képes oxigént felvenni nappal vagy éjszaka.
  • Szervezet terheltsége — a funkció a pulzusszám-változékonyság értékelése alapján meghatározza a szervezet aktuális terhelésének szintjét.
  • Fitnesz életkor — a Garmin vivosmart5 a biológiai életkor, a heti aktivitás, a nyugalmi pulzusszám és a BMI alapján határozza meg az életkorodat, és azt, hogy a tested fiatalabb vagy idősebb-e, mint amilyen valójában.
  • Alvásfigyelés — a Garmin vivosmart5 fitnesz karkötő felismeri a könnyű alvást, a mélyalvást, a mozgási időt és a REM-alvást.
  • Funkciók nőknek — a Garmin Connect alkalmazáson keresztül nyomon követheted menstruációs ciklusodat vagy a terhesség előrehaladását. Feljegyezheted a tüneteket stb.
  • Intenzív aktivitás percei — Szerezz információt arról, hogy mennyi tevékenységet végzel, milyen intenzitással, milyen időpontban és milyen tevékenység során.
  • Folyadékfogyasztás nyomon követése — a folyadékpótlás fontos a nap folyamán, ezért a Garmin vivosmart5 fitnesz karkötődön nyomon követheted, hogy mennyi folyadékot fogyasztottál. Ha automatikus célt állítasz be, a készülék meghatározza a becsült izzadságveszteséget, majd beállítja az ivási célt.
  • Légzőgyakorlatok  — fáradtnak vagy kimerültnek érzed magad a hosszan tartó, koncentrált tevékenységtől? Használd ki a praktikus légzőgyakorlatokat közvetlenül a karkötőben. A Garmin vivosmart5 figyeli a stresszszintet és a légzést a gyakorlatok során, hogy képet kapj arról, mennyire hatékonyak a légzőgyakorlatok.
  • Légzésszám mérés — a fitnesz karkötő egész nap figyeli a légzésszámot.

A Garmin vivosmart5 sokoldalú sporthasználatot biztosít a GPS használatának lehetőségével

A fitnesz karkötő könyörtelenül nyomon követi az aktivitásodat, rögzíti a lépéseket, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot, az intenzív aktivitás perceit, illetve egyéb változókat és mutatókat. A Garmin vivosmart5 karkötőn minden szükséges információ ott van a csuklódon. Többféle sportmóddal rendelkezik, hogy jobban rögzíthesd az aktivitásodat. A futás, jóga, pilates, kerékpározás, gyaloglás vagy légzőgyakorlatok mellett mégtöbb sporttevékenységhez is hozzáférhetsz. Az olyan tevékenységek, mint a futás, kerékpározás vagy gyaloglás pontosabb rögzítéséhez használhatod a csatlakoztatott telefon GPS-ét.

A fitnesz karkötő alkalmas egész napos viseletre is

A Garmin vivosmart5 karkötőt egész nap viselheted, nemcsak azért, mert mindössze 24,5 grammot nyom, hanem azért is, mert 5 ATM-ig vízálló. Így akár a zuhanyzóba vagy a medencébe is elindulhatsz a készülékkel a csuklódon. Természetesen intelligens értesítésekre is számíthatsz, így mindig képben leszel a környezeteddel kapcsolatban. Csak párosítsd a Garmin vivosmart5 karkötőt az okostelefonoddal, és értesítést kaphatsz azüzenetekről és az alkalmazásváltozásokról. A párosított Android™ OS telefonok esetében az üzenetekre előre kiválasztott válaszok közül válaszolhatsz. A telefonnal való párosítással máris rendelkezésére áll a balesetérzékelés (bizonyos szabadtéri tevékenységekhez) és az asszisztencia. Ezek a funkciók automatikusan küldik a helymeghatározási információkat tartalmazó üzeneteket az előre kiválasztott kapcsolataidnak.

A Garmin Connect alkalmazás minden adatot egy helyen rögzít és jelenít meg

Ha a Garmin vivosmart5 karkötőt Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített aktivitás automatikusan átkerül a személyes edzésnaplódba, így átfogó értékelést kaphatsz. Az egyes értékek áttekinthető grafikonokon jelennek meg, beleértve az edzés hatását és az ajánlott regenerálódási időt.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
10,5 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fehér Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
24,5 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fehér Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12,2 cm Kész!
Csukló max. kerülete
18,8 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Garmin vivosmart5 White (méret: S/M) termékhez:

Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M)

Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
Kosárba
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M)

Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
Kosárba
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin vivosmart5 White (méret: S/M) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin vivosmart5 White (velikost S/M). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vivosmart5 White (veľkosť S/M). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vivosmart5 White (Größe S/M). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vivosmart5 White (Größe S/M).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ