DERMACOL Obsession Set

Termékkatalógus
DERMACOL Obsession Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Obsessión szempillaspirál - Fekete 01 9 ml + Tartós körömlakk 5 Days Stay No. 21 Monroe Red 11 ml + Szemceruza 16H Matic Eyeliner No. 4 - fekete 3 g
Kód:  VBAL7809 Termékszám:  8595003119641 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Obsession Set

A Dermacol Obsession szett mindent tartalmaz, amire a mindennapi sminkeléshez szükséged lehet. A szett 9 ml-es Obsesión szempillaspirált, 11 ml-es 5 Days Stay no. 21 Monroe Red körömlakkot és 3 g-os 16H Matic Eyeliner no. 4 fekete szemceruzát rejt.

Obsessión szempillaspirál

A Dermacol Obsesión Mascara fekete hosszabbító szempillaspirált a spanyol szenvedély és érzékiség ihlette a szempillák tökéletes volumenéért. Bársonyos, krémes állaga finoman bevonja az egyes szempillákat, így dúsítja és hosszabbítja azokat. Ezenkívül speciális növényi viaszokat tartalmaz, amelyek megőrzik a szempillák természetes rugalmasságát. Az Obsesión egy B5 provitaminnal dúsított, hipoallergén szempillaspirál, amelyet érzékeny szemekre terveztek. Speciális keféje tökéletesen kifésüli és szétválasztja a pillákat a legkiválóbb eredmény érdekében. Ezt a szempillaspirált a Cseh Köztársaság Sminkmesterek és Stylistok Szövetsége ajánlja. 

A Dermacol Obsessión szempillaspirál legfontosabb jellemzői

  • Hosszabbító szempillaspirál a cseh Dermacol márkától
  • Szuper volument ad a szempilláknak és tökéletesen szétválasztja őket
  • Az Obsesión szempillaspirál puha, krémes textúrájú
  • Ez a szempillaspirál hipoallergén, és érzékeny szemekre is alkalmas
  • A speciális készítmény nem csomósodik és nem pereg le
  • Növényi viaszokat tartalmaz a szempillák természetes rugalmasságáért
  • A Dermacol Obsesión szempillaspirál díjat kapott a Cseh Köztársaság Sminkmesterek és Stylistok Szövetségétől

Összetétel: 
AQUA, ORYZA SATIVA CERA, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, STEARIC ACID, CANDELILLA CERA, PROPYLENE GLYCOL,TRIETHANOLAMINE, ACACIA SENEGAL GUM,PVP CAPRYLYL GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOLL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, CHLOROPHENESIN, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM POLYMETHACRYLATE, DIMETHICONE, GLYCERIN, NYLON-12, POLYETHYLENE, PRUNUSAMYGDALUS DULCIS FRUIT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL. MAY CONTAIN: CL77499.

Használat: 
A kefét lassan, 3-4 alkalommal engedd lesiklani a szempillák tövétől a végekig. 

5 Days Stay no. 21 Monroe Red körömlakk

Fedezd fel a DERMACOL 5 Days Stay hosszú élettartamú körömlakkját, amely hihetetlen, de akár 5 napig is tartós marad. Az egyedülálló textúra tökéletesen tapad, és tartós, erős filmréteget hoz létre a körmön a kopás és a lepergés ellen. Az UV-szűrőnek köszönhetően gyönyörű csillogással nyűgözi le viselőjét és környezetét, amely nem halványul el, és a szín sem fakul ki. Elég egy rétegben alkalmazni. Az intenzívebb szín és a hosszabb tartósság érdekében használd két rétegben. A lakk a 25 árnyalatban kapható, így garantáltan minden alkalomhoz megtalálod a megfelelőt! 

A Dermacol 5 Days Stay no. 21 Monroe Red körömlakk fő jellemzői

  • hosszú élettartamú körömlakk, amely akár 5 napig is tartós marad
  • nincs szükség alaplakk vagy védő fedőlakk felvitelére
    erős és ellenálló réteget képez a kopás és a lepergés ellen
  • gyönyörű fény
  • az UV-szűrő megakadályozza a színek kifakulását és sárgulását
  • minden alkalomra megfelelő

Összetétel: 
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/neopentyl Glycol/trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butyl Alcohol, Styrene/acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, +/-: Ci 77891, Ci 77491, Ci 77499, Ci 19140, Ci 15850, Ci 15880.

Használat: 
Vigyél fel 1 réteget, vagy 2 réteget az intenzívebb színhatás érdekében. A körömlakk tartósságának meghosszabbításához használd a Fast Dry alaplakkot és az Ultra Gloss fedőlakkot. 

16H Matic Eyeliner no. 04 szemceruza

A DERMACOL 16h Matic Eyelinerrel tökéletesen kiemelheted szemeidet és kihangsúlyozhatod tekinteted szépségét. A vízálló, krémes szemceruza fekete színe hihetetlenül tartós, akár 16 órán át bírja elkenődés vagy elhalványulás nélkül. A textúra a felvitel után krémes marad, kb. 40 másodperc alatt megszárad, és még szélsőséges hőmérsékleten is stabil, akár 40°C-ig. A szemceruza ideális a szem belsejének optikai kiemeléséhez és ragyogásának fokozásához. Ezért kisebb és fáradt szemek esetén is sikerrel alkalmazható. Annak köszönhetően, hogy a ceruza vízálló, nem kell aggódnod, hogy vízzel érintkezve elkenődik. A sminket akkor is felteheted, ha vízbe, edzőterembe vagy egy esős sétára készülsz.

A Dermacol 16H Matic Eyeliner no. 04 szemceruza főbb jellemzői

  • krémes szemceruza fekete színben
  • vízálló
  • hosszan tartó textúrája akár 16 órán át tartós marad
  • könnyen alkalmazható
  • szélsőséges hőmérsékleten is ellenálló, max. 40°C-ig
  • szemészetileg tesztelt

Összetétel: 
AQUA, GLYCERYL STEARATE, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM NITRATE, GLYOXAL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499.

Használat: 
A kívánt formának megfelelően vidd fel az alsó vagy felső szemhéjra. A ceruza alkalmas a szem belső vonala, az ún. WATER LINE, vagyis az alsó, belső vonalnak a sminkelésére, hogy vizuálisan megnövelje és ragyogóbbá tegye a szemet; ideális kisebb vagy fáradt szemek esetén.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Obsession Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Obsesión Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Obsession Sada.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ