DERMACOL Lash Booster Set

Termékkatalógus
DERMACOL Lash Booster Set
4,0 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Lash Booster szempillaspirál, a Precise Black szemceruza és 5 Days Stay No. 52 Too Hot hosszan tartó körömlakk, kozmetikai táska
5 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VBAL8387 Termékszám:  8595003126595 Gyártó honlapja:
DERMACOL Lash Booster Set 5 990 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

DERMACOL Lash Booster Set

A kozmetikai szett a Lash Booster szempillaspirált, a Precise Black eyeliner szemceruzát és az 5 Days Stay Too Hot körömlakkot tartalmazza. A szempillaspirál minden nő szépségápolási készletének nélkülözhetetlen része. Az extra hosszabbító szempillaspirál és szempillanövesztő szérum egy ajándékcsomagban érkezik, és a szempillák azonnali, akár 30%-os optikai meghosszabbítását biztosítja.A szempillaspirált tökéletesen kiegészíti a szemceruza a pontos és vékony vonal megrajzoláshoz, amely kezdők számára is alkalmas, az összképet pedig színes körömlakkokkal fokozza. A DERMACOL Lash Booster Set egy piros cipzáras kozmetikai táska csomagolva kerül forgalomba. Nagyszerű figyelmesség, amely minden nőnek és lánynak tetszeni fog, aki ápolt és friss megjelenéssel szeretné lenyűgözni a környezetét, és szeret odafigyelni magára.

A DERMACOL Lash Booster Set legfontosabb jellemzői

  • Kozmetikai készlet a különleges kollekcióból
  • A Dermacol készlet tartalmazza a Lash Booster szempillaspirált, a Precise Black szemceruzát és az 5 Days Stay Too Hot tartós körömlakkot
  • A DERMACOL ajándékcsomag egy luxus cipzáras kozmetikai táskában kerül forgalomba.
  • Vegán szempillaspirál parabének, szilikonok és ásványi olajok nélkül, kivételes eredménnyel örvendeztet meg
  • Tartalmaz szemceruzát a pontos és könnyű szempillavonal rajzoláshoz még kezdőknek is
  • Fix Precise Black szemceruza gyorsan száradó textúrával selymes megjelenést eredményez
  • Hosszantartó körömlakk, amely akár 5 napig is kitart alaplakk vagy védő fedőlakk nélkül
  • A DERMACOL Lash Booster Set nagyszerű ajándék minden nőnek, aki szeret sminkelni

Vegán szempillaspirál parabének, szilikonok és ásványi olajok nélkül

Lenyűgöző és vonzó megjelenést kölcsönöz a szemednek. A DERMACOL Lash Booster Mascara 9,5 ml-es szempillaspirállal mindezt könnyedén megteheted. A sima szempillaspirál állaga könnyen felvihető és a szempillák sokkal hosszabbak lesznek. Nem kell többé szomorkodni a vékony és fénytelen szempilláid miatt. Ennek a szempillaspirálnak köszönhetően tökéletes dúsítást kapsz. Nemcsak kívánatos és elbűvölő megjelenést biztosít, hanem javítja a szempillák minőségét is. A DERMACOL szempillaspirál fekete színével vonzza magára a tekintetet.

A Dermacol Precise Black Eye Fix - Black Sensation érzékeny szeműeknek vagy kontaktlencse viselése esetén is alkalmas.

A Precise Black Eye Fix - Black Sensation ideális az egész napon át tartó, tökéletes sminkhez. A festék gyorsan szárad, puha felületet eredményez, és több mint 14 órán át intenzíven tart. Könnyen használható, még a kezdők is tökéletes és pontos vonalat fognak létrehozni. A festék vízálló és nem maszatolódik. A Dermacol Eye Fix szemészetileg tesztelt, és alkalmas érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára.

Hosszantartó körömlakk, amely akár 5 napig is kitart

Fedezd fel a DERMACOL 5 Days Stay hosszú élettartamú körömlakkját, amely akár hihetetlen 5 napig is kitart. Az egyedülálló textúra nagyszerűen tapad, tartós és erős filmréteget hoz létre a körmön a kopás és a hámlás ellen. Varázsold el magad és a környezetedet gyönyörű ragyogással, amely nem halványul el állandóan, és a szín az UV-szűrőnek köszönhetően nem fakul ki. Elég egy réteget felvinni. Az intenzívebb szín és a nagyobb tartósság érdekében azonban két réteget is alkalmazhatsz.

A csomag tartalma:
Lash Booster szempillaspirál
Precise Black eyeliner fekete szemceruza
Hosszan tartó körömlakk 5 Days Stay no. 52 Too Hot


Összetétel

körömlakk: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipinsav/Neopentilglikol/Trimellites anhidrid kopolimer, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butil-alkohol, Silica, Benzophenone-1, Trimetil-pentándiil-dibenzoát, Polyvinil-butirál, CI 12085, CI 15850, CI 19140, CI 73360.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Lash Booster Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Lash Booster Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Lash Booster Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ