Shop roku AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Flower Orgona 2022 Szett

Termékkatalógus
DERMACOL Flower Orgona 2022 Szett
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: kézkrém 30 ml, gyertya, bőrradír 200 g
Kód:  VBAL8374 Termékszám:  8595003126373 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Flower Orgona 2022 Szett

Ez az átható és mámorító orgona illatú kozmetikai ajándékcsomag számos ápoló összetevőt tartalmaz. A Flower Orgona ajándékcsomagban találsz Flower care - Mámorító kézkrémet és Flower shower - Bőrradírt. Mindkét bőrápoló terméket, amely minden bőrtípushoz ideális egy intenzív orgona illatú gyertya egészít ki, amely fokozza a jó közérzetet a testápolás során. A csodaszép luxus csomagolásban lévő készlet szép ajándék lehet minden olyan nőnek, aki szeret vigyázni magára. A praktikus ezüst pléhdobozt elteheted, és bármilyen kozmetikum tárolójaként használhatod. 

A DERMACOL Flower Orgona kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői 

  • Kozmetikai szett a különleges Flower kollekcióból
  • A Dermacol készlet krémes kézkrémet, gyertyát és bőrradírt tartalmaz
  • Az ajándék kollekció egy luxus ezüst színű pléh díszdobozban kerül forgalomba
  • A Flower Orgona csomag alkalmas minden bőrtípusra
  • A Dermacol Flower Care Orgona kézkrém shea vajat és olívaolajat tartalmaz
  • Tartalmaz egy orgona kivonattal dúsított gyengéd cukor peelinget, amely kíméletesen és hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket
  • A DERMACOL Flower Orgona kozmetikai készlet nagyszerű ajándék minden olyan nőnek, aki szeret vigyázni magára

A Dermacol krém maximálisan kényezteti a kezet

Kényeztesd kezeid az egyedülálló Dermacol Flower Care krémmel. Minden bizonnyal meg fog nyerni finom és frissítő orgona illatával, amely a luxus és a maximális ápolás érzését kelti. Az egyedülálló formula jótékony hatású sheavajat és olívaolajat tartalmaz. A Dermacol Flower Care Orgona kézkrém intenzív hidratálást és hatékony védelmet nyújt a külső hatások ellen. Az olajok és kivonatok együttese biztosítja az optimális táplálkozást. A kéz bőre bársonyosan puha, rugalmas és gyönyörűen illatos marad. Könnyedén felszívódik, és nem hagy zsíros maradványokat maga után.A Dermacol Flower Care Orgona Vegán kézkrém a nap bármely szakában kellemes érzést nyújt. 

A cukorkristályok kíméletesen és hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket

A DERMACOL Flower Orgona bőrradír egy gyengéd cukros testradír, amely orgona kivonattal gazdagított, ami csodálatos illatot kölcsönöz a terméknek. A cukorkristályok feloldódnak a testen, kíméletesen és hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. Gyengéden megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és kisimítja azt. Gyönyörűen puha, friss és ragyogó lesz utána. A DERMACOL Flower Peeling minden bőrtípusra alkalmas. Az orgona kellemes illata a relaxáció és a tisztaság érzését kelti, és ellazítja az elmét. Lazíts egy nehéz nap után, és kényeztesd bőrödet ezzel agyengéd és pihentető bőrradírral. 

A csomag tartalma:
Flower care - Orgonamámorító kézkrém, 30 ml
Flower shower - Orgona gyertya
Flower shower - Orgona bőrradír, 200 g


Összetétel

Szacharóz, propylenglykol, Nátrium-lauret-szulfát, víz, szilícium-dioxid, gliceril-oleát, kókuszdió-glükozid, kokamidopropil-betain, kapril-kaprikus triglicerid, syringa vulgaris kivonat, tokoferol, hidrogénezett növényi glicerid gliceridek, Citrát, citromsav, nátrium-klorid, Benzofenon-4 nátrium-klorid, Methylparaben, Ethylparaben, Ethylhexylglycerin, Parfüm, CI 17200, CI 42051, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Peeling, Gyertya Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Peeling, Gyertya Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Flower Orgona 2022 Szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Flower Šeřík Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Flower Orgován 2022 Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ