AlzaBoxy Q1 Shop roku

AHAVA Two To Tango Szett 80 ml

Termékkatalógus
AHAVA Two To Tango Szett 80 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: ásványi testápoló 40 ml, ásványi kézkrém a bőr tökéletes hidratálásáért és védelméért 40 ml - 4 987,50 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1894 Termékszám:  697045016129 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AHAVA Two To Tango Szett 80 ml

Az AHAVA kozmetikai ajándékcsomagot luxus csomagolásban minden olyan nő számára tervezték, aki szereti a minőségi, kizárólag természetes összetevőkből készült, allergiára tesztelt, érzékeny bőrre is alkalmas, vegyi tartósítószerektől, ftalátoktól és kőolajszármazékoktól mentes termékeket. Az AHAVA Two to Tango Vegan készlet egy ásványi testápolót és egy ásványi kézkrémet tartalmaz. Az izraeli Dead Sea Laboratories Ltd. által gyártott holt-tengeri kozmetikumok a szabadalmaztatott Osmoter összetevővel és 21 holt-tengeri ásványi anyaggal gazdagítottak, amelyhelyreállítja a bőr hidratáltságát, természetes egyensúlyát, valamint mélyen táplálja azt és véd minden külső hatás ellen. Az AHAVA Two to Tango kozmetikai ajándékkészlet luxus csomagolásban egy igazán kellemes meglepetés, amely minden nőnek tetszeni fog.

Az AHAVA Two to Tango kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet az izraeli Dead Sea Laboratories Ltd. által gyártott holt-tengeri ásványi kozmetikumokat tartalmazza
  • A szabadalmaztatott Osmoter összetevővel és 21 holt-tengeri ásványi anyaggal gazdagított termékek
  • AHAVA Two to Tango készlet a maximális hidratálásért és táplálásért
  • Kémiai tartósítószerektől-, ftalátoktól- és kőolaj-származékoktól mentes
  • A kozmetikai ajándékcsomag vegán, mint minden más AHAVA termék
  • A Two for Tango készlet ásványi testápolót és ásványi kézkrémet tartalmaz
  • Az AHAVA Two to Tango kozmetikai szett nagyszerű ajándék minden nő számára
  • Luxus csomagolásban szállítva

Az ásványi testápoló a szabadalmaztatott Osmoter összetevővel gazdagított

Az AHAVA kiváló minőségű ásványi testápoló lágyságával és gyors felszívódásával fog gyönyörködtetni. Szabadalmaztatott Osmoter összetevővel, holt-tengeri ásványi anyagok és aloe vera keverékével gazdagított, valamint zöld szilva és szantálfa illatú. A szabadalmaztatott Osmoter összetevő javítja a bőr állapotát, gondoskodik annak regenerációjáról és fenntartja optimális nedvességtartalmát. A holt-tengeri víznek egyenesen jótékony hatásai vannak. Az AHAVA testápoló allergiatesztelt és száraz bőrre is alkalmas. Továbbá ideális a mindennapi ápolásra, mivel növeli a bőrnedvességtartalmát, kisimítja és egész nap frissen tartja azt.

Az AHAVA kézkrém kényezteti a kezeket

Az AHAVA kézkrém a legjobb ápolást nyújtja kezeidnek. A szabadalmaztatott Osmoter összetevőt, illetve holt-tengeri ásványokat tartalmaz, és a zöld szilva, a szantálfa, illetve a nagyleveleű csodamogyoró kivonat illatával kombinálva puhítja és nyugtatja a kéz bőrét. Hidratál, táplál, helyreállítja a rugalmasságot és véd a káros külső hatások ellen. Az AHAVA krém allergiatesztelt és érzékeny bőrre is alkalmas. Naponta többször is használhatod, lehetőleg minden kézmosás után.



A csomag tartalma:
Ásványi testápoló 40 ml
Ásványi kézkrém 40 ml


Összetétel

Ásványi kézkrém:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 és Cetearil-alkohol, Cetil-alkohol, Glicerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Hamamelis Virginiana (boszorkánymogyoró) virágvíz, Propanediol (kukoricából származó glikol), Fenoxietanol és etillexilglicerin, Maris Sal (Holt-tengeri víz), Dimetikon, Parfüm (Fragrance), Allantoin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Kumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Benzil-alkohol, Benzyl Benzoate, Benzil-szalicilát. 

Ásványi testápoló:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Cetil-alkohol, Glicerin, Ceteareth-30, Cetearil-alkohol, Propanediol (kukoricából származó glikol), Sodium Cetearyl Sulfate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Maris Aqua (Holt-tengeri víz), Dimetikon, Parfüm (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Boszorkánymogyoró) víz, Alfa-izometil-ionon, Benzil-alkohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Linalool. 

Paraméterek

Űrtartalom
80 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Testápoló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
80 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AHAVA Two To Tango Szett 80 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Two To Tango Set 80 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AHAVA Two To Tango Set 80 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ