AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

PALMOLIVE Naturals Olive set

Termékkatalógus
PALMOLIVE Naturals Olive set
5 10 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusfürdő és folyékony szappan - 380 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1333 Termékszám:  8718951459854 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Naturals Olive set

Ajándékozzon egy pihentető kozmetikai csomagot a PALMOLIVE Naturals Olive szett formájában. A készlet 2 terméket tartalmaz: tusfürdőt és folyékony szappant. A tusfürdő és a folyékony szappan az olíva mámorító illatát árasztja, és elegendő hidratálást biztosít a bőrödnek. A tusfürdő olíva- és Aloe vera kivonatait tartalmazza. A folyékony szappan gyengéd formulával rendelkezik, amely megakadályozza a bőr kiszáradását. 

A PALMOLIVE Naturals Olive kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • A készlet tusfürdőt és folyékony szappant tartalmaz
  • A kozmetikai készlet papírdobozban érkezik
  • A készlet kiváló ajándék
  • Mind a tusfürdő, mind a folyékony szappan az olíva kellemes illatát árasztja
  • A folyékony szappan puhává és hidratálttá varázsolja a kezeket

PALMOLIVE Naturals Olive Milk tusfürdő, 500 ml

A Palmolive Naturals tusfürdő bőrpuhító tejet és 100%-ban természetes olíva és Aloe vera kivonatokat tartalmaz. Hosszan tartó hidratáltságot és puhaságot garantál a bőr számára

PALMOLIVE Naturals Olive Milk folyékony szappan, 300 ml

A gondos és rendszeres szappanos kézmosás az alapvető higiéniai feladatok közé tartozik. A Palmolive Naturals Olive Milk pumpás adagolóval ellátott folyékony szappan kíméletesen és gyengéden tisztítja a kezeket, eltávolít minden szennyeződést. A kellemes illatú kézmosó olívabogyó kivonatával gazdagított. Kíméletes formulája megakadályozza a bőr kiszáradását, bőrpuhító hatású és biztosítja a szükséges hidratálást. Az olívakivonatok fontos antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek tisztítják és védik a bőrt. A szappan hatékonyan, mélyen hidratálja a bőrt és helyreállítja annak rugalmasságát. A frissesség és a tökéletes tisztaság kellemes érzésével ajándékoz meg. Az eredmény selymesen puha és gyönyörűen sima kezek. 

Összetétel:
Palmolive Naturals Olive Milk tusfürdő:

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Lauryl hydroxysultaine, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Glycol distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric acid, Coco-glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Lactose, Whey protein, Sine adipe lac, Olea europaea fruit oil, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Palmolive Naturals Olive Milk folyékony szappan:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Parfum, Polyquaternium-7, Styrene/acrylates copolymer, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Lactose, Whey protein, Sine adipe lac, Olea europaea fruit oil, Butylphenyl methylpropional, Linalool.

Paraméterek

Űrtartalom
550 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Szappan, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
550 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Szappan, Tusfürdő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Naturals Olive set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Naturals Olive set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Naturals Olive set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ