Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

IPEVO V4K

Termékkatalógus
IPEVO V4K
5 3 értékelés
Dokumentumkamera - Rugalmas, többcsuklós állvány, felbontás akár 3264 × 2448, 30 fps Full HD, 15 fps 4K, USB, szabványos UVC kamera, videóforrásként használható (IPEVO Visualizer, Zoom, Skype, Hangouts), tömege: 581 g
52 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WZ129 Termékszám:  5-880-4-01-00
IPEVO V4K 52 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

IPEVO V4K

Tarts élő prezentációkat, szkennelj könyveket, dokumentumokat, QR-kódokat vagy archiválj fényképeket az IPEVO V4K dokumentumkamerával. 8 megapixeles kamerával rendelkezik, amely akár 3264 x 2448 nagy felbontást kínál a felvételek legapróbb részleteinek megörökítéséhez. Élőben közvetíthetsz és streamelhetsz 30 kép/mp sebességgel Full HD felbontásban, vagy akár 15 kép/mp sebességgel a legmagasabb 4K felbontásban. A nagy fókuszálási sebesség minimalizálja a megszakításokat a különböző felvételi anyagok közötti váltáskor. Az IPEVO V4K többcsuklós kameraállvány a csavaros csatlakozásoknak köszönhetően számos magasságban és szögben pozícionálható.

Az állvánnyal rendelkező IPEVO V4K dokumentumkamera legfőbb jellemzői

  •  IPEVO V4K dokumentációs kamera állvánnyal
  • A rögzített anyagokat éles részletek jellemzik
  • Nagy fókuszsebesség
  • 8Mpx objektív teljes autofókusszal
  • Nagy, akár 3264 x 2448 felbontás 
  • Élő videofelvétel akár 30 fps sebességgel Full HD felbontásban
  • Tömeg 581 g
  • USB 2.0 Video Class (UVC) interfész
  • Rugalmasan állítható többcsuklós állvány

IPEVO V4K szoftver kompatibilitás

Az IPEVO V4K egy szabványos UVC kamera, és számos alkalmazásban használható videóforrásként. Például az újonnan kifejlesztett IPEVO Visualizer szoftver intuitív felhasználói felületet és keret nélküli ablakmegjelenítést kínál. Az IPEVO V4K-t webkameraként is használhatod online megbeszélésekhez, videokonferenciákhoz vagy távoktatáshoz a Zoom GoToMeeting, Skype vagy Google Hangouts segítségével.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IPEVO V4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IPEVO V4K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IPEVO V4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IPEVO V4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IPEVO V4K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ