Shop roku Akvizice ApF HU

Játék kisbaba kiegészítőkkel 30 cm

Termékkatalógus
Játék kisbaba kiegészítőkkel 30 cm
5 5 értékelés
Játékbaba - szövet, műanyag, gumi, baba, hajlik a keze és a lába, magassága 30 cm, ruházat és edény a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAbz21692 Termékszám:  HRAbz21692

Játék kisbaba kiegészítőkkel 30 cm

Ha van otthon egy kis anyuka, aki mindig szeretne segíteni neked a babával, szerezz be neki egy saját kisbabát. A baba 30 cm hosszú,  éppen megfelelő egy kis hölgy karjaiba. Ruhák, élelmiszerek és fürdési kellékek színes választékát tartalmazza. A baba úgy néz ki, mint egy igazi kisbaba. Biztos, hogy boldoggá teszi a kislányodat.

A Baby Doll fő jellemzői

  • A baba úgy néz ki, mint egy igazi kisbaba
  • 30 cm hosszú
  • Gazdag kiegészítőkkel rendelkezik
  • Minden kislány imádni fogja a babát

A játékbaba gazdag kiegészítői

A babához rengeteg kiegészítő jár. A dobozban a baba mellett olyan ruhadarabokat is találsz, mint egy sál vagy egy pelenkázó bugyi. Az étkezéshez tányér, evőeszközök, teás- és tejesüveg is található a dobozban. Étkezés után érkezik a fürdés ideje, amikor a baba minden bizonnyal használni fogja a kacsát és sok babakozmetikai edényt. A baba további ruhákat viselnadrág, ruha és kalap formájában.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játék kisbaba kiegészítőkkel 30 cm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panenka - miminko 30 cm s doplňky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bábika – bábätko 30 cm s doplnkami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppe - Baby 30 cm mit Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppe - Baby 30 cm mit Zubehör.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ