Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.  Elfogdom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

FitActive

FitActive – Burstin’ out

The Brand for Your Pet!

A FitActive a minőségi állateledelek és táplálék kiegészítők termékcsaládja, mely kialakítása során a következő elveket tartottuk szem előtt:

  • Kiváló minőségű, válogatott alapanyagok, magas tápérték
  • Kedvenceink teljesértékű-, és kiegészítő táplálkozási szükségleteit kielégítő receptúrák
  • Élvezetes íz és illat kedvenceink számára
  • Megfizethető ár,  Premium és a Super Premium minőség

A FitActive márka gyorsan vált kedveltté a kutya-, és macskatartók körében Magyarországon. Ez a pozitív visszajelzés ösztönzi csapatunkat, hogy minél szélesebb körrel ismertesse meg a FITACTIVE termékcsaládot, mely jelenleg is bővül!

  • Kondroitin és glükozamin: a korrekt ízületi fejlődésért

Tanulmányok kimutatták, hogy a glükozamin és kondroitin elősegíti az egészséges ízületek és az egészséges csontrendszer fejlődését, karbantartását. A glükozamin és a kondroitin segít megelőzni a különböző ízületi és csontrendszeri betegségek kialakulását, valamint segít megőrizni a porcok egészséges állapotát.

  • Magas C vitamintartalom

A C-vitaminnak közismert pozitív funkciója van a szervezetben, többek között erős antioxidáns.  Az ANTIOXIDÁNSok különösen fontosak az állatok egészséges táplálása során, mert elősegíti az immunrendszer megfelelő működését.

  • Gyümölcsökkel

Körtével: A körte sok C-vitamint (immunrendszer támogatás), és fenolokat (segít csökkenteni a koleszterin szintet) tartalmaz.

Almával: „Egy alma naponta az orvost távol tartja”: az alma sok C-vitamint (immunrendszer támogatás), és fenolokat (segít csökkenteni a koleszterin szintet) tartalmaz.  Hatékony a fogszuvasodás ellen, megakadályozza a baktériumok túlszaporodását a szájban.

  • Zöldségekkel

A zöldségek támogatják a kutyák immunrendszer megfelelő működését.

  • Hosszú láncú Omega 3,6 (DHS és EPS) zsírsavakkal

A fiatalabb bőrért és egészséges szőrzetért. A fényes és egészséges szőrzet nem csak esztétikai tényező! A szőrzet számos funkciót lát el, beleértve a hőhatások elleni védelmet, a káros napsugarak és a légköri hatások elleni védekezést egyaránt. A helyes mennyiségű Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavak rendelkezésre bocsátásával fontos segítséget nyújt kedvence szőrzetének nem csak az esztétikai jellemzők, de a hatékony funkcionalitás megőrzése érdekében egyaránt.

Rendezés:
Nézet:
11.860 Ft
791 Ft/kg
FitActive Hypoallergenic Lamb&Apple+Rice (bárány, alma, rizs) 15kg

szállítási és fizetési információk

360 Ft
293 Ft/kg
FitActive Lamb (bárányhúsos falatkákkal) 1,23kg

szállítási és fizetési információk

160 Ft
400 Ft/kg
FitActive Lamb (bárányhúsos falatkákkal) 0,4kg

szállítási és fizetési információk

160 Ft
400 Ft/kg
FitActive Multi-meat 0,4kg

szállítási és fizetési információk

11.100 Ft
740 Ft/kg
FitActive MAINTENANCE Hypoallergenic LIGHT/SENIOR Lamb&Apple+Rice (bárány, alma, rizs) 15kg

szállítási és fizetési információk

11.900 Ft
793 Ft/kg
FitActive Hypoallergenic Fish+Apple,Rice (hal, alma, rizs) 15kg

szállítási és fizetési információk

12.180 Ft
812 Ft/kg
FitActive Puppy&Junior Lamb&apple, rice (bárány, alma, rizs) 15kg

szállítási és fizetési információk

7.220 Ft
481 Ft/kg
FitActive Beef Regular 15kg

szállítási és fizetési információk

9.450 Ft
630 Ft/kg
FitActive Puppy chicken&pear (csirke és körte) 15kg

szállítási és fizetési információk

8.400 Ft
560 Ft/kg
FitActive Everyday Beef&Apple 15kg

szállítási és fizetési információk

3.360 Ft
840 Ft/kg
FitActive MAINTENANCE Hypoallergenic LIGHT/SENIOR Lamb&Apple+Rice (bárány, alma, rizs) 4kg

szállítási és fizetési információk

3.725 Ft
931 Ft/kg
FitActive Hypoallergenic Lamb&Apple+Rice (bárány, alma, rizs) 4kg

szállítási és fizetési információk

3.976 Ft
994 Ft/kg
FitActive Hypoallergenic Small Fish+Apple,Rice (hal, alma, rizs) 4kg

szállítási és fizetési információk

3.124 Ft
781 Ft/kg
FitActive Everyday Beef&Apple Small 4kg

szállítási és fizetési információk

9.790 Ft
653 Ft/kg
FitActive Extreme Sport Chicken&Pear (Csirke-körte) 15kg

szállítási és fizetési információk

9.500 Ft
633 Ft/kg
FitActive Everyday Beef&Apple Small 15kg

szállítási és fizetési információk

3.650 Ft
61 Ft/db
FitActive Flex 60db

szállítási és fizetési információk

1.750 Ft
29 Ft/db
FitActive Fertility 60db

szállítási és fizetési információk

870 Ft
15 Ft/db
FitActive Pupup 60db

szállítási és fizetési információk

2.632 Ft
658 Ft/kg
FitActive Beef Regular 4kg

szállítási és fizetési információk

Trovet kutyatáp , Brit-BritCare kutyatáp , Belcando kutyatáp , Acana kutyatáp , Dogland kutyatáp , Bewi-Dog kutyatáp , Platinum kutyatáp , FitActive kutyatáp , HappyDog kutyatáp , Josera kutyatáp , Orijen kutyatáp , Prémium kutyatáp , Szuper prémium kutyatáp , Panzi kutyatáp , GetWild kutyatáp , vitamin kutyáknak , Acana macskatáp , Brit Care macskatáp , Brit Premium macskatápHappy Cat macskatáp
Toptap.hu állateledel webáruház: Az állateledel webáruház arra hivatott, hogy megkönnyítse az Ön, és kedvence életét. Miért is? A webáruháznak köszönhetően pillanatok alatt, néhány kattintást követően képbe kerülhet az állateledeleket illetően. A termékek sokszínűsége, a választék nagysága szinte megköveteli azt, hogy némi időt, energiát szánjon a megfelelő kutyatáp kiválasztására. Ezt, azonban lényegesen kényelmesebb az otthonában, a karosszékében ülve kivitelezni, mint egy zsúfolt állateledel bolt polcai közt szorongva megtenni. Az állateledel webáruház tehát mindenek előtt komfortos megoldást nyújt a böngészésre, érdeklődésre, informálódásra. Az eledelek gyártóktól függetlenül is különbözőek lehetnek egymástól, ezért érdemes alaposan körbe érdeklődnie, mielőtt egy konkrét típus mellé tenné le a voksát. Egyes fajták elképzelhető, hogy jobban illenek az Ön igényeihez, mind árban, mind összetételben, így az állateledel webáruház oldalán időkorlát nélkül böngészheti az esetleges lehetőségeket. Az összehasonlítgatás is egy kitűnő módszer arra, hogy nagyjából azonos kvalitású eledelek közül a legjobbat tudja kiválasztani. Három, négy, vagy akár öt különböző táp adatait ember legyen a talpán, aki képes fejben tartani, míg az állateledel webáruházban csak megnyitja az érintett termékeket, és probléma nélkül össze tudja mérni az értékeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással behoznia az adott eledeleket, míg a boltban fel-alá kellene cikáznia a zsúfolt polcok között, ami semmilyen szempontból sem előnyös stratégia. A toptap.hu állateledel webáruháznak hála biztos lehet abban, hogy házi kedvence a legkitűnőbb eledelt kapja!

Miért fontos a minőségi állateledel? Szeretné, ha négylábú kedvencei mindenből a legjobbat kapnák? Fontosnak tartja az egészségükre való odafigyelést, és ezért a mindennapokban is tenne? Fontos, hogy olyan állateledel kerüljön tányérjukra, amely minden értékes tápanyagot tartalmaz. Négylábú barátainknak éppen úgy szükségük van szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra, mint nekünk, gazdiknak. Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból jutnak hozzá mindezekhez. A kizárólag házi koszton tartás sem a cicák, sem a kutyák számára nem bizonyul jó választásnak, hiszen ezek sokszor nem tartalmazzák a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenni, hogy a kutyusoknak és cicáknak minőségi fehérjére nagymennyiségben szükségük van, tehát a mindennapokban használatos állateledel fehérjetartalma korántsem elhanyagolható. A silány minőségű tápokkal érdemes óvatosnak lenni, hiszen azt a látszatot keltik, hogy ellátjuk kedvencünket minden jóval, közben pedig lehet, vitaminhiány okozza lehangoltságát, betegeskedéseit. Annak érdekében, hogy kedvence energikus és egészséges legyen, válassza meg körültekintően, hogy milyen állateledel kerül tányérjára.

www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.


Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu