Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.  Elfogdom
Termékek Menü

kutyatáp márkák

FORGALMAZOTT KUTYATÁP MÁRKÁK

 

AcanaAz Acana  kutya eledeleiről elmondható, hogy az egyik legjobb választás kedvencünk táplálására. Aki a canadai cég termékei mellet dönt biztosan nem hoz rossz döntést,macskája és a kutyája is imádni fogja ezeket az eledeleket.

Megnézem az ACANA száraz eledeleket (kutya)

 A Belcando termékei Német minőség megtestesítője. Ez a szuper prémium eledel régóta jelen van a Magyar piacon, bár még mindig nem foglalta el méltó helyét a kereskedelemben. Jó választás kedvencünknek, mind konzerv, mind száraz eledel szempontjából.Megnézem a Belcando száraz eledeleket (kutya) 

A Brit Care eledelek az egyik legjobb választás kedvencünknek. Bátran merjük ajánlani az étel intoleranciában szenvedő kutyusoknak.

 


 

Megnézem a Brit Care száraz eledeleket (kutya)


A Brit PREMIUM eldelelek a legjobb ár érték arányú tápok mind kutyánk mind macskánk számára.

 

 

Megnézem a Brit PREMIUM száraz eledeleket (kutya) 

A Dogland kutyatápok szója és mesterséges szinezékektől mentes kutyatáp, minőségi de megfizethető tápot kereső Gazdák kutyájának.

Megnézem a DOGLAND száraz eledeleket (kutya) 

A FitActive eldelelek prémium minőségű magyar gyártású állateledel, mely egyre nagyobb teret hódít magának a magyar piacon. ​FitActive tápcsalád, állateledel kategóriában elsőként elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

 

Megnézem a FIT ACTIVE száraz eledeleket (kutya) 

A GET WILD termékek teljesértékű szárazeledelekből álló termékcsalád.Magyar gyártással, kiváló ár értékaránnyal bíró táp
 

 Megnézem a GET WILD száraz eledeleket (kutya) 

A Josera kutyatápok méltán terjedtek el széles körben a kutyatartók körében, hiszen kiváló ár-érték arányú magas minőségű tápokat jelentenek.A Josera termékpalettáján testmérettől és életkortól függetlenül minden kutya számára meg fogja találni az igényeinek leginkább megfelelő kutyatápot.
Megnézem a JOSERA száraz eledeleket (kutya) 

A HAPPY DOG ​Németországban gyártott kutyaelede.Kinálatánban megtalálható a Prémium és Szuperprémium minőség. A Happy Dog termékek előállításánál a gyártó ügyelt arra, hogy minőségi fehérjékben és aminosavakban gazdag kutyatáp jöjjön létre, amely biztosítja a szükséges napi táplálékforrást.
Megnézem a HAPPY DOG száraz eledeleket (kutya) 

Az Orijen tápok, a kutyaeledelek Rolls-Royce-a, aki ezt a tápcsaládod választja kedvencének, biztosan nem  ​Az Orijen tápok kiváló minőségűek és tökéletes tápanyagforrást jelentenek kedvence számára.

Megnézem a ORIJEN száraz eledeleket (kutya) 

A Platinum kutyatápok újdonságnak számítanak, teljesen új eljárással készülnek a Platinum eledelek minimum 70% hústartalommal, és minimum 18% nedvességtartalommal.
Ezzel jelenleg egyedülállóak a kutyatápok piacán.

Megnézem a PLATINUM száraz eledeleket (kutya) 

A Trovet termékek a legtisztább orvosi minőségű tápok, különösen ajánljuk egészségügyi problémákban szenvedő kedvencének.
Pl.: emésztőrendszeri problémák, étel alergia, vese, máj, és hugyúti problémákra, Diszpláziára, stb.


Megnézem a TROVET száraz eledeleket (kutya) 

Trovet kutyatáp , Brit-BritCare kutyatáp , Belcando kutyatáp , Acana kutyatáp , Dogland kutyatáp , Bewi-Dog kutyatáp , Platinum kutyatáp , FitActive kutyatáp , HappyDog kutyatáp , Josera kutyatáp , Orijen kutyatáp , Prémium kutyatáp , Szuper prémium kutyatáp , Panzi kutyatáp , GetWild kutyatáp , vitamin kutyáknak , Acana macskatáp , Brit Care macskatáp , Brit Premium macskatápHappy Cat macskatáp
Toptap.hu állateledel webáruház: Az állateledel webáruház arra hivatott, hogy megkönnyítse az Ön, és kedvence életét. Miért is? A webáruháznak köszönhetően pillanatok alatt, néhány kattintást követően képbe kerülhet az állateledeleket illetően. A termékek sokszínűsége, a választék nagysága szinte megköveteli azt, hogy némi időt, energiát szánjon a megfelelő kutyatáp kiválasztására. Ezt, azonban lényegesen kényelmesebb az otthonában, a karosszékében ülve kivitelezni, mint egy zsúfolt állateledel bolt polcai közt szorongva megtenni. Az állateledel webáruház tehát mindenek előtt komfortos megoldást nyújt a böngészésre, érdeklődésre, informálódásra. Az eledelek gyártóktól függetlenül is különbözőek lehetnek egymástól, ezért érdemes alaposan körbe érdeklődnie, mielőtt egy konkrét típus mellé tenné le a voksát. Egyes fajták elképzelhető, hogy jobban illenek az Ön igényeihez, mind árban, mind összetételben, így az állateledel webáruház oldalán időkorlát nélkül böngészheti az esetleges lehetőségeket. Az összehasonlítgatás is egy kitűnő módszer arra, hogy nagyjából azonos kvalitású eledelek közül a legjobbat tudja kiválasztani. Három, négy, vagy akár öt különböző táp adatait ember legyen a talpán, aki képes fejben tartani, míg az állateledel webáruházban csak megnyitja az érintett termékeket, és probléma nélkül össze tudja mérni az értékeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással behoznia az adott eledeleket, míg a boltban fel-alá kellene cikáznia a zsúfolt polcok között, ami semmilyen szempontból sem előnyös stratégia. A toptap.hu állateledel webáruháznak hála biztos lehet abban, hogy házi kedvence a legkitűnőbb eledelt kapja!

Miért fontos a minőségi állateledel? Szeretné, ha négylábú kedvencei mindenből a legjobbat kapnák? Fontosnak tartja az egészségükre való odafigyelést, és ezért a mindennapokban is tenne? Fontos, hogy olyan állateledel kerüljön tányérjukra, amely minden értékes tápanyagot tartalmaz. Négylábú barátainknak éppen úgy szükségük van szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra, mint nekünk, gazdiknak. Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból jutnak hozzá mindezekhez. A kizárólag házi koszton tartás sem a cicák, sem a kutyák számára nem bizonyul jó választásnak, hiszen ezek sokszor nem tartalmazzák a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenni, hogy a kutyusoknak és cicáknak minőségi fehérjére nagymennyiségben szükségük van, tehát a mindennapokban használatos állateledel fehérjetartalma korántsem elhanyagolható. A silány minőségű tápokkal érdemes óvatosnak lenni, hiszen azt a látszatot keltik, hogy ellátjuk kedvencünket minden jóval, közben pedig lehet, vitaminhiány okozza lehangoltságát, betegeskedéseit. Annak érdekében, hogy kedvence energikus és egészséges legyen, válassza meg körültekintően, hogy milyen állateledel kerül tányérjára.

www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.


Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu