Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.  Elfogdom
Termékek Menü

BEWI-DOG

BEWI-DOG

Az intelligens kutyatáplálás

A BEWI DOG táplálkozási program minden korcsoporthoz és igénybevételi szinthez tartalmaz megfelelő eledelt.

A BEWI DOG etetési program alapja egy egyszerű, de lényeges megfigyelés: a kutya tápanyagszükséglete elsősorban az állat aktivitásától, mindennapi tevékenységétől függ és csak másodsorban a testméretétől. Ez nálunk embereknél is így van: az élsportolóknak energiában és tápanyagokban gazdag táplálékra van szüksége a csúcsteljesítmény eléréséhez, míg a keveset mozgók kalóriaszegény diétával vigyáznak a testsúlyuk megőrzésére. A fenti koncepciót használtuk fel a kutyatáplálási program összeállításához, az életkor és az aktivitási szint figyelembevételével. Speciális összetételű eledeljeink segítségével az olyan nehéz életszakaszok is átvészelhetőek, mint például a betegség utáni lábadozás, allergia, elhízás stb.
Termékeinket a legsikeresebb kutyakiképzőkkel, állatorvosokkal és táplálkozástudományi szakértőkkel együttműködve folyamatosan fejlesztjük. A csúcsminőséget a nyersanyagok rendszeres laboratóriumi ellenőrzése és független intézetek által végzett terméktesztelés biztosítja.

Az eledelek összetételének kidolgozásánál nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk nyersanyagként olcsó hulladékokat. Ott takarékoskodunk, ahol ez ésszerű: a Németországon belül, drága szállítás nélkül beszerzett nyersanyagok, a saját laboratórium, a jól szervezett gyártási folyamat, az egyszerű csomagolás és a drága rádió és tv reklámok mellőzésének köszönhetően elért kedvezményeket mi Önnek tovább adjuk. Az eredménye: egy kiváló minőségű, de megfizethető árú BEWI DOG kutyaeledel család.

Vitálkomplex - új irányzat a kutyatáplálásban

A régmúltban megelégedtek azzal a kutyatartók, ha az eledel "elég" volt, tehát a kutya jóllakott, és életben maradt. A mai elvárások ennél jóval magasabbak. A cél az, hogy eledeljeink az Ön kutyáját csúcsformába hozzák és ezt a csúcsformát az állat élete végéig biztosítsák, függetlenül attól hogy Ön vadászkutyát, óriás házörzőt vagy apró házikedvencet tart, tenyészt dédelget vagy dolgoztat. 
Ez a feladat csak az eddigieknél is átgondoltabb, tudományosan megalapozott termékfejlesztéssel, az egyedi igényeknek pontosabban megfelelő tápanyagok, vitalitást segítő összetevők tudatos alkalmazásával oldható meg. Ennek az újszerű megközelítésnek az eredménye a BEWITAL-VITAL-KOMPLEX rendszer. Az új eledelek optimálisan összeállított, célzott hatású tápanyagcsoportokat, ún. vitálkomplexeket tartalmaznak, amelyek biztosítják a kutya szervezetének, illetve egyes életfunkcióinak kifejlődését és működését.

A vitálkomplex hatása főként a következő helyekre irányul:
- Bőr- és szőrtakaró védelem.
- Immunrendszer védelme.
- Bélflóra és emészthetőség.
- Csontépítés és izmok fejlődése.
- Vese és anyagcsere tehermentesítése.

Garantált húsminőség
A kergemarha-kórral (BSE) kapcsolatos gondok sok kutyatartóban aggodalmat élesztenek: biztonságos-e a kutyaeledel? 
A mi válaszunk: igen! A Bewital által készített eledelek nem tartalmaznak hullalisztet (=elhullott állatokból készült őrleményt). A hal és bárányhús kivételével az összes állati eredetű alapanyag Németországból származik, emberi fogyasztásra feltétlenül alkalmasnak minősített, állatorvosi felügyelet mellett szabályos vágással kerül feldolgozásra. A hús tisztaságára, az egyes nemkívánatos anyagokra (pl. antibiotikumok stb.) vonatkozó szabályok ugyanolyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra kerülő termékek esetében. Mindezek maradéktalan betartását a zsákokon feltüntetett Bewital húsgaranciajel igazolja.

Trovet kutyatáp , Brit-BritCare kutyatáp , Belcando kutyatáp , Acana kutyatáp , Dogland kutyatáp , Bewi-Dog kutyatáp , Platinum kutyatáp , FitActive kutyatáp , HappyDog kutyatáp , Josera kutyatáp , Orijen kutyatáp , Prémium kutyatáp , Szuper prémium kutyatáp , Panzi kutyatáp , GetWild kutyatáp , vitamin kutyáknak , Acana macskatáp , Brit Care macskatáp , Brit Premium macskatápHappy Cat macskatáp
Toptap.hu állateledel webáruház: Az állateledel webáruház arra hivatott, hogy megkönnyítse az Ön, és kedvence életét. Miért is? A webáruháznak köszönhetően pillanatok alatt, néhány kattintást követően képbe kerülhet az állateledeleket illetően. A termékek sokszínűsége, a választék nagysága szinte megköveteli azt, hogy némi időt, energiát szánjon a megfelelő kutyatáp kiválasztására. Ezt, azonban lényegesen kényelmesebb az otthonában, a karosszékében ülve kivitelezni, mint egy zsúfolt állateledel bolt polcai közt szorongva megtenni. Az állateledel webáruház tehát mindenek előtt komfortos megoldást nyújt a böngészésre, érdeklődésre, informálódásra. Az eledelek gyártóktól függetlenül is különbözőek lehetnek egymástól, ezért érdemes alaposan körbe érdeklődnie, mielőtt egy konkrét típus mellé tenné le a voksát. Egyes fajták elképzelhető, hogy jobban illenek az Ön igényeihez, mind árban, mind összetételben, így az állateledel webáruház oldalán időkorlát nélkül böngészheti az esetleges lehetőségeket. Az összehasonlítgatás is egy kitűnő módszer arra, hogy nagyjából azonos kvalitású eledelek közül a legjobbat tudja kiválasztani. Három, négy, vagy akár öt különböző táp adatait ember legyen a talpán, aki képes fejben tartani, míg az állateledel webáruházban csak megnyitja az érintett termékeket, és probléma nélkül össze tudja mérni az értékeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással behoznia az adott eledeleket, míg a boltban fel-alá kellene cikáznia a zsúfolt polcok között, ami semmilyen szempontból sem előnyös stratégia. A toptap.hu állateledel webáruháznak hála biztos lehet abban, hogy házi kedvence a legkitűnőbb eledelt kapja!

Miért fontos a minőségi állateledel? Szeretné, ha négylábú kedvencei mindenből a legjobbat kapnák? Fontosnak tartja az egészségükre való odafigyelést, és ezért a mindennapokban is tenne? Fontos, hogy olyan állateledel kerüljön tányérjukra, amely minden értékes tápanyagot tartalmaz. Négylábú barátainknak éppen úgy szükségük van szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra, mint nekünk, gazdiknak. Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból jutnak hozzá mindezekhez. A kizárólag házi koszton tartás sem a cicák, sem a kutyák számára nem bizonyul jó választásnak, hiszen ezek sokszor nem tartalmazzák a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenni, hogy a kutyusoknak és cicáknak minőségi fehérjére nagymennyiségben szükségük van, tehát a mindennapokban használatos állateledel fehérjetartalma korántsem elhanyagolható. A silány minőségű tápokkal érdemes óvatosnak lenni, hiszen azt a látszatot keltik, hogy ellátjuk kedvencünket minden jóval, közben pedig lehet, vitaminhiány okozza lehangoltságát, betegeskedéseit. Annak érdekében, hogy kedvence energikus és egészséges legyen, válassza meg körültekintően, hogy milyen állateledel kerül tányérjára.

www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.


Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu