Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.  Elfogdom
Termékek Menü

TROVET fogápolás

TROVET fogápolás

A napi rendszeres fogápolás a kutyák számára éppen olyan fontos, mint nekünk embereknek.
Kedvenceink mai táplálékai nem alkalmasak az alapos fogtisztításra, így arról nekünk kell gondoskodnunk.
A különböző szájüregi megbetegedések a kutyák és macskák talán leggyakoribb betegségei. A probléma a 
lepedék kialakulásával kezdődik, amelyből egyrészt kialakulhat a fogkő, másrészt a benne élő és elszaporodó baktériumok az íny és a foggyökér fertőzését okozhatják, amely akár a fog elvesztéséhez vezethet.
A szájüregből kiinduló fertőzések az állat életét is veszélyeztető megbetegedéseket okozhatnak a szívben, májban, vesében is.
A fogíny és a szájüreg megbetegedéseire utaló jelek, 
tünetek: az állandó rossz lehelet, érzékeny fogíny, étvágytalanság, vérző, gyulladt vagy visszahúzódott íny, fogkövek megjelenése, lötyögő vagy hiányzó fogak, nehézkes evés, fájdalmas rágás. Szomorú tény, hogy az állatorvosoknál megforduló gazdik többsége az öregség természetes velejárójának tartja a kellemetlen, bűzös szájszagot, a fogak romlását és elvesztését! Ez nagy tévedés, ráadásul a szervezet ellenálló képességének csökkenése miatt idős korban fokozottan fontos a szájüreg tisztán tartása. 
Évente legalább egyszer ajánlott a fogak ellenőrzése, de idősebb állatoknál erre gyakrabban is szükség lehet. Még ideális, mindennapi otthoni fogápolás esetén is a legtöbb állatnak szüksége van szakszerű fogtisztításra bizonyos időközönként, ugyanúgy, ahogy nekünk is szükségünk van a rendszeres fogorvosi felülvizsgálatra, kezelésre a napi rendszeres fogmosás mellett is.
Ügyeljünk arra, hogy kedvencünk ne csak konzerv eleséget, hanem 
megfelelő minőségü, szilárd tápot is fogyasszon, mivel ezek mechanikusan tisztítják a fogak felületét. A különböző rágócsontok is hasznosak lehetnek, de az igazi segítséget a speciális állatorvosi rágó-szalagok jelenthetik, ugyanis bennük speciális enzimatikus hatóanyagok találhatóak, melyek megakadályozzák a lepedékképződést.
A legkomplexebb védelmet az említett a megfelelő száraztáp és a rágószalagok mellett a rendszeres fogmosás jelentheti. 
Fogmosással eltávolíthatjuk az ételmaradékot és lepedéket a fogakról, a fogak közül és az íny alól is. Nagyon fontos, hogy állatoknak kifejlesztett fogkefét és fogkrémet használjunk. Ezek a fogkefék nagyon puha sörtéket tartalmaznak, és formájuk is igazodik az állat szájához és fogaihoz. Az ujjra húzható fogkefe használata a legegyszerűbb mind a tulajdonos, mind az állat számára. 

Rendezés:
Nézet:
5.800 Ft
2.320 Ft/kg
TROVET DENTAL MINI fogápoló adalékot tartalmazó teljes értékű táp kutyáknak 2,5kg

szállítási és fizetési információk

18.000 Ft
1.800 Ft/kg
TROVET DENTAL MINI fogápoló adalékot tartalmazó teljes értékű táp kutyáknak 10kg

szállítási és fizetési információk

Trovet kutyatáp , Brit-BritCare kutyatáp , Belcando kutyatáp , Acana kutyatáp , Dogland kutyatáp , Bewi-Dog kutyatáp , Platinum kutyatáp , FitActive kutyatáp , HappyDog kutyatáp , Josera kutyatáp , Orijen kutyatáp , Prémium kutyatáp , Szuper prémium kutyatáp , Panzi kutyatáp , GetWild kutyatáp , vitamin kutyáknak , Acana macskatáp , Brit Care macskatáp , Brit Premium macskatápHappy Cat macskatáp
Toptap.hu állateledel webáruház: Az állateledel webáruház arra hivatott, hogy megkönnyítse az Ön, és kedvence életét. Miért is? A webáruháznak köszönhetően pillanatok alatt, néhány kattintást követően képbe kerülhet az állateledeleket illetően. A termékek sokszínűsége, a választék nagysága szinte megköveteli azt, hogy némi időt, energiát szánjon a megfelelő kutyatáp kiválasztására. Ezt, azonban lényegesen kényelmesebb az otthonában, a karosszékében ülve kivitelezni, mint egy zsúfolt állateledel bolt polcai közt szorongva megtenni. Az állateledel webáruház tehát mindenek előtt komfortos megoldást nyújt a böngészésre, érdeklődésre, informálódásra. Az eledelek gyártóktól függetlenül is különbözőek lehetnek egymástól, ezért érdemes alaposan körbe érdeklődnie, mielőtt egy konkrét típus mellé tenné le a voksát. Egyes fajták elképzelhető, hogy jobban illenek az Ön igényeihez, mind árban, mind összetételben, így az állateledel webáruház oldalán időkorlát nélkül böngészheti az esetleges lehetőségeket. Az összehasonlítgatás is egy kitűnő módszer arra, hogy nagyjából azonos kvalitású eledelek közül a legjobbat tudja kiválasztani. Három, négy, vagy akár öt különböző táp adatait ember legyen a talpán, aki képes fejben tartani, míg az állateledel webáruházban csak megnyitja az érintett termékeket, és probléma nélkül össze tudja mérni az értékeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással behoznia az adott eledeleket, míg a boltban fel-alá kellene cikáznia a zsúfolt polcok között, ami semmilyen szempontból sem előnyös stratégia. A toptap.hu állateledel webáruháznak hála biztos lehet abban, hogy házi kedvence a legkitűnőbb eledelt kapja!

Miért fontos a minőségi állateledel? Szeretné, ha négylábú kedvencei mindenből a legjobbat kapnák? Fontosnak tartja az egészségükre való odafigyelést, és ezért a mindennapokban is tenne? Fontos, hogy olyan állateledel kerüljön tányérjukra, amely minden értékes tápanyagot tartalmaz. Négylábú barátainknak éppen úgy szükségük van szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra, mint nekünk, gazdiknak. Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból jutnak hozzá mindezekhez. A kizárólag házi koszton tartás sem a cicák, sem a kutyák számára nem bizonyul jó választásnak, hiszen ezek sokszor nem tartalmazzák a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenni, hogy a kutyusoknak és cicáknak minőségi fehérjére nagymennyiségben szükségük van, tehát a mindennapokban használatos állateledel fehérjetartalma korántsem elhanyagolható. A silány minőségű tápokkal érdemes óvatosnak lenni, hiszen azt a látszatot keltik, hogy ellátjuk kedvencünket minden jóval, közben pedig lehet, vitaminhiány okozza lehangoltságát, betegeskedéseit. Annak érdekében, hogy kedvence energikus és egészséges legyen, válassza meg körültekintően, hogy milyen állateledel kerül tányérjára.

www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.


Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu