Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.  Elfogdom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Állatbarátok, kutya tartók, oktatók vagyunk. A Népszigeti Kutyaiskolán és a Csepel-Szigeti Kutyasulin tevékenykedünk oktatóként. Azt hiszem, szerencsések vagyunk, hogy a munkánk egyúttal a hobbink is.

Mivel sok gazdival állunk kapcsolatban, ezért a visszajelzések alapján elég reális képet tudunk alkotni egyes márkákról, termékekről. Ezekből válogattuk ki azokat a minőségi tápokat, nedves eledeleket, jutalom falatokat, amelyeket jó szívvel ajánlunk az Önök részére, és amelyeket mi magunk is megvennénk, vagy már megvettünk saját kutyáinknak is, ezért sajnos vannak olyan termékek, melyeket nálunk hiába keres.

WEB oldalunk nem csak egy áruház! Számos hasznos információt osztunk meg Önnel a blogunkban, ami az ebtartással kapcsolatos.
Véleményére nagyon kíváncsiak vagyunk és számítunk is, a toptap@toptap.hu címre küldheti el. Ezzel a mi munkánkat is segíti, hiszen egy jól megírt vitriolos kritika akár építő hatású is lehet.

Igyekeztünk egy átlátható, könnyen kezelhető áruházat, információs portált létrehozni, de bevalljuk nem vagyunk nagy marketing szakemberek. Azért fogadják szeretettel és reméljük nálunk megtalál mindent amit csak keres!

A csapat: Eszti, Lord, Ricsi, Csaba

toptap.hu csapata

Fotó: Kiss Csanád  -  www.vauvau.hu

Forgalmazott kutyatápok: Forgalmazott macskatápok:
   
Acana kutyatáp Acana macskatáp
Belcando kutyatáp Brit Care macskatáp 
Bewi Dog kutyatáp Cat Chow macskatáp 
Brit premium kutyatáp  Happy Cat macskatáp 
Brit care kutyatáp Josera macskatáp 
Dogland kutyatáp Orijen macskatáp 
Fit Active kutyatát  Fit Active macskatáp
Happy Dog kutyatáp  Leonardo macskatáp
Josera kutyatáp  Get Wild macskatáp
Orijen kutyatáp   
Get Wild kutyatáp   
ProPlan kutyatáp   
Trovet kutyatáp   
   
 

Szolgáltató adatai:

www.toptap.hu - állateledel webáruház, kutyatáp, macskatáp 

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Horánszky Sándor Csaba E.V.  
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 3525 Miskolc, Jókai Mór u.5.
Egyéni vállalkozói igazolvány száma: EV-441540
Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Miskolci Önkormányzat
Elérhetőség:toptap@toptap.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 20/ 444-2571; +36 20/ 498 8770
Adószám: 63722138-2-25

Munkatársaink:

Horánszky Sándor Csaba 

Imre Eszter

Trovet kutyatáp , Brit-BritCare kutyatáp , Belcando kutyatáp , Acana kutyatáp , Dogland kutyatáp , Bewi-Dog kutyatáp , Platinum kutyatáp , FitActive kutyatáp , HappyDog kutyatáp , Josera kutyatáp , Orijen kutyatáp , Prémium kutyatáp , Szuper prémium kutyatáp , Panzi kutyatáp , GetWild kutyatáp , vitamin kutyáknak , Acana macskatáp , Brit Care macskatáp , Brit Premium macskatápHappy Cat macskatáp
Toptap.hu állateledel webáruház: Az állateledel webáruház arra hivatott, hogy megkönnyítse az Ön, és kedvence életét. Miért is? A webáruháznak köszönhetően pillanatok alatt, néhány kattintást követően képbe kerülhet az állateledeleket illetően. A termékek sokszínűsége, a választék nagysága szinte megköveteli azt, hogy némi időt, energiát szánjon a megfelelő kutyatáp kiválasztására. Ezt, azonban lényegesen kényelmesebb az otthonában, a karosszékében ülve kivitelezni, mint egy zsúfolt állateledel bolt polcai közt szorongva megtenni. Az állateledel webáruház tehát mindenek előtt komfortos megoldást nyújt a böngészésre, érdeklődésre, informálódásra. Az eledelek gyártóktól függetlenül is különbözőek lehetnek egymástól, ezért érdemes alaposan körbe érdeklődnie, mielőtt egy konkrét típus mellé tenné le a voksát. Egyes fajták elképzelhető, hogy jobban illenek az Ön igényeihez, mind árban, mind összetételben, így az állateledel webáruház oldalán időkorlát nélkül böngészheti az esetleges lehetőségeket. Az összehasonlítgatás is egy kitűnő módszer arra, hogy nagyjából azonos kvalitású eledelek közül a legjobbat tudja kiválasztani. Három, négy, vagy akár öt különböző táp adatait ember legyen a talpán, aki képes fejben tartani, míg az állateledel webáruházban csak megnyitja az érintett termékeket, és probléma nélkül össze tudja mérni az értékeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással behoznia az adott eledeleket, míg a boltban fel-alá kellene cikáznia a zsúfolt polcok között, ami semmilyen szempontból sem előnyös stratégia. A toptap.hu állateledel webáruháznak hála biztos lehet abban, hogy házi kedvence a legkitűnőbb eledelt kapja!

Miért fontos a minőségi állateledel? Szeretné, ha négylábú kedvencei mindenből a legjobbat kapnák? Fontosnak tartja az egészségükre való odafigyelést, és ezért a mindennapokban is tenne? Fontos, hogy olyan állateledel kerüljön tányérjukra, amely minden értékes tápanyagot tartalmaz. Négylábú barátainknak éppen úgy szükségük van szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra, mint nekünk, gazdiknak. Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból jutnak hozzá mindezekhez. A kizárólag házi koszton tartás sem a cicák, sem a kutyák számára nem bizonyul jó választásnak, hiszen ezek sokszor nem tartalmazzák a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenni, hogy a kutyusoknak és cicáknak minőségi fehérjére nagymennyiségben szükségük van, tehát a mindennapokban használatos állateledel fehérjetartalma korántsem elhanyagolható. A silány minőségű tápokkal érdemes óvatosnak lenni, hiszen azt a látszatot keltik, hogy ellátjuk kedvencünket minden jóval, közben pedig lehet, vitaminhiány okozza lehangoltságát, betegeskedéseit. Annak érdekében, hogy kedvence energikus és egészséges legyen, válassza meg körültekintően, hogy milyen állateledel kerül tányérjára.

www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.


Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu