Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.  Elfogdom
Termékek Menü

Ügyfélvélemények

Ezúton is szeretnénk megköszönni kedves vásárlóinknak hogy leírták véleményüket rólunk és szolgátartásainkról:

2015.12.10
Farkas Szilvia

Az ügyfélszolgálat mindig elérhető volt. Segítőkészek, mert az általam rendelt táp nem volt a forgalmazott termékek között, mégis beszerezték, és 2 napon belül házhoz is szállították : )Kell ennél több?

Amiért tőlük vásároltam:
Ajánlásra kerestem fel a web áruházat és jó döntés volt. 
Készségesek és gyorsak, olcsóbbak mint ha üzletben vásárolnám meg, ahová el kellene mennem, és ha nincs a szükséges kutyatáp, akkor nem rendelik meg, hanem az a válasz, hogy adjak neki mást.

2015.12.01

Bakóczy-Polgár Edina

A toptap. hu az egyik legprofibb webáruház! Gyorsak, pontosak, segítőkészek. Bármilyen kérdés merült is fel, mindig maximális tájékoztatást és segítséget kaptam mind a táp kiválasztásában, mind a kutya nevelésével kapcsolatban. A toptap. hu munkatársaik felkészültek, tájékozottak, tapasztaltak. Szeretem ezt a webáruházat, minden kutyás barátomnak ajánlom és a nem kutyásoknak is. Örülök, hogy nem kell havonta azon gondolkoznom honnan is rendeljem a tápot, a toptap. hu indulása óta ez nem kérdés! Köszönöm


2015.11.08
A bolt vásárlója:

Nagyon jól használható weboldalról (felhasználó barát, sok információval) sokféle, kedvezményes árú termékek közül választhatok. 
A szállítási határidő előtt megkaptam a termékeket, amelyek mindig megfelelőek voltak! Tápváltásnál nem csak hasznos tanácsokat kaptam, de még kóstolót is, nehogy meglepetés érjen! : -)

Amiért tőlük vásároltam:
A széles választék és a kedvező ár mellett mindig pontos és szakszerű tanácsokat kapok a kutyatartással kapcsolatban. 
Pl. milyen típusú tápot válasszak, hogyan álljunk át egyik tápról a másikra, milyen táp a legjobb a kutyusnak, hogyan osszam szét 
És nem csak a táplálással kapcsolatos kérdéssel fordultam már a toptáp-hoz, hanem életmóddal kapcsolatban is! 
Szeretem az érdekességek rovatot, több olyan cikket is találtam, amit máshol nem láttam még.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:
Hátránnyal még nem találkoztam, egyelőre elégedett vásárló vagyok!


2015.04.02

R.Péter:

"Nagyon megbízható csapat! Gyorsan és időre szállítanak mindig. Csak ajánlani tudom őket!
Amiért tőlük vásároltam:Jó ár/érték arány! Jó árukínálatuk van és szívesen segítenek, ha kérdés merül fel. Kiszállítás után rákérdeznek, hogy elégedett voltam -e a termékkel! !! !Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nem minden termékhez találtam képet a honlapon."

2015.04.08
Anonymous:

"Jó árak, korrekt kapcsolattartás, rugalmas szállítás."


2015.04.27
G.Adrienn:

"Kedvesek és segítőkészek!"


2015.05.06

Krisztina:
"Az ügyfélszolgálat nagyon kedves volt! A termék időben ideért, meg vagyok elégedve!
Amiért tőlük vásároltam: Baráti árak!
Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nem tudtam bankkártyával fizetni. Számomra ez előnyösebb lett volna!"


2015.05.07
Anonymous:

"Udvarias, gyors
Amiért tőlük vásároltam:Kedvesek, szolgálatkészek, pontosak
Amiben fejlődhetne ez a bolt:--"

2015.08.11
Anonymous:

"Gyors, problémamentes kiszolgálás, egyszerű rendelés.
Amiért tőlük vásároltam:Gyors, jó ár-érték arány, minőségi termékek.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:nincs"

2015/08/11
Bodonyiné Andrea:

"Soha ilyen pozitív tapasztalatom nem volt még web áruházzal, amit ezúton is köszönök! !! Most rendeltem innen először. Imre Eszterrel beszéltem telefonon, aki hihetetlenül kedves és szolgálatkész volt. Emellett pedig nagyon jó tanácsokat is adott a kutyusom etetésével kapcsolatban. Ritka értékes ember ő egy ilyen munkában, hiszen a tapasztalataim alapján ezen túl is természetesen innen fogok rendelni, mert profizmusra találtam. Ráadásul a kiszállítás sem volt sima ügy, mert pont utaztunk, a szomszédom vette át a csomagot. Eszterrel megbeszéltük, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik szomszéd vegye át a csomagot. Ebben is rugalmasak voltak, biztonságban tudtam a csomagomat. Ráadásul a táp is ízlik a kutyusomnak. Köszönöm utólag is! !!"


2015.08.25
R.Péter:

"Nagyon rugalmas és korrekt csapat! és nem utolsó sorban nem csak munkaként tekintenek a webshopra, hanem szívvel lélekkel csinálják. Visszajelzsét kérnek, hogy mennyire voltam elégedett, stb.
Amiért tőlük vásároltam:Egy kutyaiskolában ismertem meg őket és mivel láttam, hogyimádják a kutyákat és értenek is hozzájuk, ez meggyőzött, hogy a kutyatápok terén is mindent el fognank követni, hogy a kutya és gazdája elégedett legyen.
Amiben fejlődhetne ez a bolt:a honlapon nem minden terméknél találtam képet."

 

Trovet kutyatáp , Brit-BritCare kutyatáp , Belcando kutyatáp , Acana kutyatáp , Dogland kutyatáp , Bewi-Dog kutyatáp , Platinum kutyatáp , FitActive kutyatáp , HappyDog kutyatáp , Josera kutyatáp , Orijen kutyatáp , Prémium kutyatáp , Szuper prémium kutyatáp , Panzi kutyatáp , GetWild kutyatáp , vitamin kutyáknak , Acana macskatáp , Brit Care macskatáp , Brit Premium macskatápHappy Cat macskatáp
Toptap.hu állateledel webáruház: Az állateledel webáruház arra hivatott, hogy megkönnyítse az Ön, és kedvence életét. Miért is? A webáruháznak köszönhetően pillanatok alatt, néhány kattintást követően képbe kerülhet az állateledeleket illetően. A termékek sokszínűsége, a választék nagysága szinte megköveteli azt, hogy némi időt, energiát szánjon a megfelelő kutyatáp kiválasztására. Ezt, azonban lényegesen kényelmesebb az otthonában, a karosszékében ülve kivitelezni, mint egy zsúfolt állateledel bolt polcai közt szorongva megtenni. Az állateledel webáruház tehát mindenek előtt komfortos megoldást nyújt a böngészésre, érdeklődésre, informálódásra. Az eledelek gyártóktól függetlenül is különbözőek lehetnek egymástól, ezért érdemes alaposan körbe érdeklődnie, mielőtt egy konkrét típus mellé tenné le a voksát. Egyes fajták elképzelhető, hogy jobban illenek az Ön igényeihez, mind árban, mind összetételben, így az állateledel webáruház oldalán időkorlát nélkül böngészheti az esetleges lehetőségeket. Az összehasonlítgatás is egy kitűnő módszer arra, hogy nagyjából azonos kvalitású eledelek közül a legjobbat tudja kiválasztani. Három, négy, vagy akár öt különböző táp adatait ember legyen a talpán, aki képes fejben tartani, míg az állateledel webáruházban csak megnyitja az érintett termékeket, és probléma nélkül össze tudja mérni az értékeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással behoznia az adott eledeleket, míg a boltban fel-alá kellene cikáznia a zsúfolt polcok között, ami semmilyen szempontból sem előnyös stratégia. A toptap.hu állateledel webáruháznak hála biztos lehet abban, hogy házi kedvence a legkitűnőbb eledelt kapja!

Miért fontos a minőségi állateledel? Szeretné, ha négylábú kedvencei mindenből a legjobbat kapnák? Fontosnak tartja az egészségükre való odafigyelést, és ezért a mindennapokban is tenne? Fontos, hogy olyan állateledel kerüljön tányérjukra, amely minden értékes tápanyagot tartalmaz. Négylábú barátainknak éppen úgy szükségük van szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra, mint nekünk, gazdiknak. Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból jutnak hozzá mindezekhez. A kizárólag házi koszton tartás sem a cicák, sem a kutyák számára nem bizonyul jó választásnak, hiszen ezek sokszor nem tartalmazzák a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenni, hogy a kutyusoknak és cicáknak minőségi fehérjére nagymennyiségben szükségük van, tehát a mindennapokban használatos állateledel fehérjetartalma korántsem elhanyagolható. A silány minőségű tápokkal érdemes óvatosnak lenni, hiszen azt a látszatot keltik, hogy ellátjuk kedvencünket minden jóval, közben pedig lehet, vitaminhiány okozza lehangoltságát, betegeskedéseit. Annak érdekében, hogy kedvence energikus és egészséges legyen, válassza meg körültekintően, hogy milyen állateledel kerül tányérjára.

www.barion.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid a Barion kezeli, azok nem jutnak el hozzánk.


Az olcso.hu Kutya kategória kiemelt partnere a(z) toptap.hu